5 videójátékos tipp, ha szingli vagy Valentin napon

5 videójátékos tipp, ha szingli vagy Valentin napon

Valentin nap van. Ez a nap a szerelemről szól, és határozottan nem arról, hogy olyan dolgokat vásárolj meg, amelyekre neked és a másik embernek valójában nincs szüksége. A tiszta és rendíthetetlen szerelemről szól.

Félretéve a viccet, ez a nap egyértelműen a szerelmeseké, bár azért nem árt hozzátenni, hogy jó ha nem csak ezen a napon röpülnek a rózsaszín felhőkön a párok, és lehet velük madarat fogatni a boldogságtól. Az ember szíve választottját ilyenkor nem árt meglepni valami különlegességgel, de a valódi gamerek igazából a képernyők előtt is találhatnak nagyszerű kikapcsolódást. Azonban mi van azokkal, akik ezen a napon páratlannak bizonyulnak?

Nincs semmi veszve, hiszen ez a nap mindenkinek egyöntetűen egy varázslatos nap, már csak azért is, mert most például vasárnapra esett, így igazából lehet otthon lustulni és azt csinálni, amihez csak kedve van az embernek, remélhetőleg. Mi most igyekeztünk összegyűjteni videójátékos vonalon 5 olyan dolgot, melyet azoknak ajánlunk, akik egyedül töltenék eme napot.

Table Manners

Ez a játék egy remek módja annak, hogy az ember átélje a virtuális randizgatás kellemes és kellemetlen részeit, egy jó nagy adag humorral megfűszerezve. Ez gyakorlatilag tényleg olyan, mintha pont Valentin-napra találták volna ki. A játékoson múlik ugyanis, hogy segít-e ezeknek a fiataloknak a randevújukon, megpróbálni őket megszerettetni egymással vagy sem. A Table Manners elbűvölően ostobának tűnik, ezért ha többet szeretne bárki is megtudni róla, látogassa meg a Steam oldalát.

Monster Prom

Ha az előző nem volt elég kreatív, illetve mókás, akkor miért ne léphetné át valaki egy új iskola kapuját, hogy elkezdjen randevúzni egy szörnnyel? A Monster Prom az a hely, ahol ezt meg lehet tenni. Alapvetően négy karakter közül lehet választani, és nincs más teendő, mint elcsábítani egy középiskolás diákot. Nagy benne az újrajátszhatósági faktor, így nem kell azon gondolkozni, hogy az ember mit szúrt el. A végcél pedig természetesen az, hogy valakit el lehessen vinni a végzős bálba. Íme a Steam oldal.

Super Seducer

A Super Seducer azért szerepel ezen a listán, mert ez a tökéletes példa arra, hogyan ne cselekedjünk az életben az emberekkel. Itt a lényeg, hogy különböző szituációkban, különböző válaszok közül szemezgetve lehet megismerkedni valamilyen szinten a hölgyekkel, bár inkább vígjátékba illő sok esetben a játék sztorija. A harmadik része pont február 15-én jelenik meg, micsoda véletlen. Itt hagyjuk Steam a linkjét.

Catherine

Catherine eredetileg csaknem egy évtizede jelent meg, mégis egy kevésbé ismert, de remek játékként van számontartva. Itt egy bizonyos Vincent Broks nevű, 32 éves férfit alakít a játékos, aki valamiért nem hajlandó feleségül venni a gyönyörű barátnőjét, Katherine-t. És itt kezdődik a probléma. Aztán egyszercsak hirtelen felbukkan Catherine, egy 22 éves nő, és megkedveli Vincentet, ennek hatására Vincent őrült rémálmokat kezd átélni, amelyekben, ha meghal, akkor a való életben is meghal. Ha furcsa és izgalmas történetet szeretne valaki végigjátszani akkor a Catherine erre egy tökéletes alkotás. A Steam oldal még többet árulhat el a játékról.

Ranked

A Valentin-napi rangsorolás jó ötlet a magányos játékosok számára is. Az ilyen napokon a varázslat bárkivel megtörténhet, így még az is előfordulhat, hogy sokkal könnyebben éri el valaki a következő, magasabb rangot, de egy valamit azért mindenki tartson észben: legalább ezen a napon szeressük a csapattársainkat is, mindegy kiről van szó.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!