LoL: Ezek a legnépszerűbb Summoner Spell kombók a ranked metában

LoL: Ezek a legnépszerűbb Summoner Spell kombók a ranked metában

A Flash megkerülhetetlen, de mit választanak mellé a legtöbb alkalommal.

A League of Legends karakterei közül csak nagyon kevesen rendelkeznek olyan képességgel, amelyekkel kisebb-nagyobb távolságokat tudnak egyetlen mozdulattal megtenni a térképen. A Flash emiatt kötelező választás minden hős számára, kivételt csak azok képeznek, akiknek vagy van képességük, ami kiváltja a Villanást (Shaco, Camille), vagy más okból nincs szükségük rá (Yuumi, Hecarim). A Flash mellé azonban nem egyértelmű, hogy melyik a legjobb képesség, de a statisztikák segítenek. Az alábbiakban a Platinum feletti rangsorolt meta legnépszerűbb Summoner Spell kombóit találjátok meg.

5. Flash + Exhaust

A villanás mellé kifárasztást az összes játékos 6,2%-a választ, általában az ADC-k és supportok részesítik előnyben ezt a kombót. Akkor ajánlott a lövésznek Kifárasztást hozni, ha szeretne minél több 1v1-et bevállalni akár más lövészek, akár assassinok ellen.

3-4. Flash + Smite

17,2%-os népszerűségével holtversenyben odaért a dobogóra a dzsungelesek alapértelmezett választása. A Smite kötelező, de a Flash lecserélhető akár Ignite-ra, akár Ghostra, ha épp arra van szükség.

3-4. Flash + Heal

Többségében a lövészek választják a Gyógyítást, ha nincs szükség Kifárasztásra, de a támogatókon is meg-megjelenik ez a képesség. Bónusz mozgási sebességet ad, valamint nemcsak téged, hanem az egyik társadat is megmentheted vele.

2. Flash + Teleport

A középső és felső ösvényen rengetegen választják, főleg magasabb ELO-ban, illetve profi meccseken. Az ösvényfázisban egy Ignite ellen nehéz harcolni TP-vel, de a 21,5%-os népszerűsége önmagáért beszél.

1. Flash + Ignite

A lista élén 28,2%-os választási aránnyal az a kombó szerepel, amelyet topra, midre és supportoknak egyaránt érdemes választani. Különösen azokban a matchupokban ajánlott, ahol szükség van még extra burst sebzésre, és nem érzitek meg a Heal/Teleport/Exhaust hiányát.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik képességet választod leggyakrabban a Flash mellé, ha nem dzsungelezel?