Újabb Budapest Five mérkőzés jön - Hova jobb hétfő esti programot?

Újabb Budapest Five mérkőzés jön - Hova jobb hétfő esti programot?

Ötödik győzelmét szerezheti ma meg a BP5.

Az EDC második szezonjának első szakasza, pipa. Csoportelsőként jutott tovább a Budapest Five, a rájátszás pedig jövőhét hétfőn indul majd. Addig is bőségesen van ideje torzsiéknak gyakorolni, ráadásul az ESEA Advanced sem áll meg.

Ma este folytatódik a liga, ahol jelenleg 4-2-es mérleggel a 13. helyen áll a hazai csapat. Erős ellenfeleket sikerült legyőzniük az utóbbi hetekben. A Movistar Riders, a Project X, a KOVA és az ex-Nordavind sem tudta őket megállítani. Ehhez képest mai ellenfelük könnyűnek tűnik, legalábbis papíron.

A lengyel Tarczyński Protein Team játékosai ellen lépnek majd szerverre. Közülük leginkább talán Filip "tudsoN" Tudev lehet ismerős, aki tavaly ideje nagy részét a Team Secret kötelékében töltötte, de megfordult az AVEZ csapatában is. Az ESEA 36. Advanced ligájában 2 győzelmet és 2 vereséget gyűjtöttek eddig. 

Lebecsülni viszont nem szabad őket. Sokszor pont az ilyen szinte ismeretlen csapatok okozzák a legnagyobb meglepetést. Tartsatok velünk ma is, szurkoljunk együtt a Budapest Five csapatának este 6 órától az esport1tv-n!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!