Gaming: Magyar fejlesztésű II. világháborús játék készül Budapesttel a főszerepben

Az ambiciózus projektről kikerült az első fejlesztési napló.

Már évek óta lobbyznak azért a magyar gamerek, hogy az Assassin's Creedbe bekerüljön az 1956-os forradalom. Sajnos erre vajmi kevés az esély, hogy valaha is sor kerüljön, azonban itt van helyette Budapest Ostroma 1944-45, amelynek felkerült a legnagyobb videómegosztóra az első pályabemutatója.

A projekt mögötti kutatómunkát és aprólékos programozást egyetlen lelkes fejlesztő vállalta magára, aki már 2011 óta dolgozik azon, hogy megvalósulhasson az 1944-45-ös ostrom. A korhű fegyverek, díszletek és helyszínek szép lassan formálódnak, azonban még mindig messze van a végső cél, hogy megjelenhessen a kész alkotás.

Az Artur néven tevékenykedő fejlesztő folyamatosan osztja meg a friss tartalmakat a 2018 februárjában indított Facebook oldalán, amelyet teljes egészében a Budapest Ostroma 1944-45-nek szentelt. Sok sikert kívánunk a játékhoz, remélhetőleg minél hamarabb átélhetjük, hogy milyen volt az elfeledett és véres ostrom, amelyet a második világháborús katonáknak kellett testközelből átélniük!

Az alábbiakban még több képet megnézhettek a magyar fejlesztésű játékból!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!