Megprankelték a magyar LEC közvetítések műsorvezetőjét

Megprankelték a magyar LEC közvetítések műsorvezetőjét

Rka ismételten bizonyította, hogy végtelenül nyugodt nő, bár nála is eljön az a bizonyos pont.

A League of Legends: Wild Rift december eleje óta már Magyarországon is játszható (ha eddig nem hallottál róla, less bele a tesztünkbe), játékmenetét tekintve pedig jóval egyszerűbb, mint a PC-s League of Legends. Adta magát tehát a szituáció, hogy megpróbáljunk megtanítani Wild Riftezni egy olyan személyt, aki szinte teljesen kívülállóként ül le a Wild Rift elé, ez a személy pedig nem volt más, mint Tokár Tomi, a Fókusz műsorvezetője.

Tomi bár lelkesen gyakorolta az alapokat, elkélt neki egy kis segítség, ami nem érkezett mástól, mint Rka-tól, a hazai LEC közvetítések egyik házigazdájától. Az elején Rka még nem sejtette, hogy mibe is csöppent bele valójában, Tomi a határokat feszegette nála, az eredményt pedig megtekinthetitek az alábbi videóban.

Valentin-nap a Wild Riftben

Ha esetleg lemaradtál róla, a Wild Riftben jelenleg is tombol még a Valentin-nap, egészen március 3-ig érhető el a Hold szerelmesei esemény, melynek a sztárjai természetesen Rakan és Xayah, akik most már játszhatóak a mobilos LoL-ban is. Teljesítsd a küldetéseket, gyűjtsd a zsetonokat, és zsebeld be a jutalmakat!

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!