Két Future Stars kártya hibás a FIFA 21-ben, reagált az EA

Két Future Stars kártya hibás a FIFA 21-ben, reagált az EA

Miután egy újabb, játékot hátrányosan befolyásoló gikszer tűnt fel a FIFA 21-ben, a játékosok panaszkodására reagált a kiadó.

Kiderült ugyanis, hogy a Future Stars promó betalált, és a játékosok nagy százaléka kedvet kapott az új lapok beszerzéséhez. Tetszik a rajongóknak a sok új SBC, és időnként még egész kellemes a jutalom is. Viszont lassan nincs olyan promó, melyet ne sújtana valamilyen probléma, és sajnos most sincs ez másként. Két futballista esetében rossz verziójú lapokat dobált a rendszer. Ennek apropóján Giovanni Reyna és Reece James nem a legjobb formájában került az értük megdolgozó játékosokhoz. Sem a statok, sem pedig a posztok nem stimmeltek az esetükben, és mivel ezt nagyon sokan észlelték szépen el is árasztották panasszal az EA Sports munkatársait, akik azóta már Tweeteltek:

„Vizsgáljuk azon játékosok jelentéseit, akik helytelen verziót kaptak Giovanni Reyna és Reece James FUT Future Stars lapokból. Ha az elkövetkező napokban elérhetővé válik, friss információkat adunk ki az EASF Trackerről további tudnivalókkal.”

De annak ellenére, hogy a fejlesztők már dolgoznak a megoldáson, a FIFA 21 közössége továbbra is elégedetlenek, ugyanis néhányan azt állítják, hogy más Future Stars kártyákkal, köztük az AC Milanos Diogo Dalotjával is ugyanilyen problémát tapasztaltak.

A csalódottság alighanem teljesen érthető, hiszen egy ilyen hibának már nem kellene léteznie, legalábbis nem ilyen sűrűn, egy ilyen kaliberű játék esetében. De legalább a jó hír az, hogy valamikor a napokban megoldják.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!