Visszatérhet a CS:GO-hoz a Major győztes szervezet

Visszatérhet a CS:GO-hoz a Major győztes szervezet

Végre valaki, aki nem a hátát fordítja a CS:GO felé, hanem éppen a visszatérésére készül.

Meglehetősen furcsa a hír, miszerint hamarosan régi-új szervezettel gazdagodhat a profi CS:GO, hiszen mostanában leginkább arról hallani, hogy egyre több csapat vonul ki az amerikaiak közül. Erre most tessék, könnyen lehet, hogy nemsokára új amerikai csapattal gazdagodunk.

Az SK Gaming ugyanis egyértelműen arra utaló jeleket adott, hogy hamarosan visszatérnek. Bizony, az az SK, ahol anno FalleNék is játszottak, 2016-ban pedig még az ESL One: Köln Majort is megnyerték. 2018-ban aztán jött az MiBR, kivásárolta a játékosokat, az SK pedig hibernált állapotba zuhant.

az SK Major győztes csapata

Egészen mostanáig. Persze hivatalosan még nem jelentett be semmit a szervezet, de a "A fiatalok mostanában mind ugyanazt akarják, hogy az SK visszatérjen a CS:GO-hoz" tweetjük elég beszédes. A kérdés már csak az, hogy milyen játékosokra fájhat a foguk?

Egyrészt ott vannak a brazilok. A korábbi MiBR felállás maradéka, illetve a Teles ikrek. A kNgV-, HEN1, LUCAS1, trk és leo_drk ötös most egyébként is együtt játszik, csak éppen szervezet nélkül. A másik lehetőség, hogy egy európai mix felállást keresnek. Rengeteg a parlagon heverő profi, elég ha csak a North játékosaira, olofmeisterre vagy akár flushára gondolunk.

Te örülnél az SK visszatérésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!