Kíméletlen, de nagy bizakodásra ad okot az új Mortal Kombat film trailer

Kíméletlen, de nagy bizakodásra ad okot az új Mortal Kombat film trailer

Megérkezett a várva várt Mortal Kombat franchiseból elkészült film első bemutató videója, és meglepően várós így a teljes alkotás.

Nem gondoltam volna, hogy így meg tudnak lepni, hiszen alapvetően az 1995-ös első rész majdhogynem klasszikusnak mondható, de az utána Mortal Kombatként megjelenő bármilyen próbálkozás szinte felejthető volt. Néhány fan azért bepróbálkozott, és összehoztak egy hosszabb trailert, valamint egy webes széria is a nézhetőbbek közé tartozott, de igazán a rajongókat a Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge animációs produkció csigázta fel. Most pedig itt az új MK, a 2021-es április 16-i bemutató pedig amilyen közel van, ezek után olyan távolinak tűnik.

Első fontos info, hogy tényleg brutális lesz, már a trailerben is lehet látni részleteket, hiszen nem fogta vissza magát Simon McQuoid rendező, azonban ez a 2 perces bemutató korlátozott formában került ki a netre. Ez pedig azt vetítheti előre, hogy tényleg az MK világában megszokott brutalitásra kell majd számítani. Elég csak a nyitó képsorokat megnézni, mikor Sonya mesél egy korábbi brazíliai akcióról, ahol Jax szembetalálkozott Sub-Zeroval, aki nem kezes bárányként bánt vele. Ezt követően, ha csak egy pillanatra is, de minden fontosabb szereplőt megpillanthatunk, csatlakozik a harchoz Cole Young is, egy teljesen új karakter, valamint Liu Kang, Kung Lao, Raiden, Scorpion, Kano, Reptile, Shang Tsung, Mileena, na és persze Goro sem hiányozhat. Azt meg alighanem csak a filmből tudjuk majd meg, hogy kik lesznek a meglepetés szereplők - mármint remélhetőleg nem lőttek el mindenkit most.

Nagyon úgy tűnik, hogy a sztori az első Mortal Kombat játékban is hirhedt tornára való felkészülés, legalábbis ami az alapokat illeti, de ilyen-olyan extra szálak mindenképpen várhatóak.

Két dolog azért nem tetszett, Reptile gyík alakja ebben a formában inkább vicces, mintsem félelmetes, illetve a legendás Get Over Here felkiáltáson is lenne még mit csiszolni. Bízzunk benne, hogy még ezek is javulnak, és akkor akármilyen hihetetlen is, de végre megkaphatjuk mi rajongók az első igazán brutálisan jó Mortal Kombat filmet, kőkemény 18-as besorolással.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!