PUBG: Több csaló csapatot bannolt a Tencent a PMCO-ról

Egészen a csoportkörökig jutottak, mire kiderült, hogy csalnak.

Javában zajlik a PUBG Mobile Club Open 2021-es tavaszi szezonja, ahol a Tencent négy csaló csapatra sújtott le a banhammerrel. A hackerek egészen a csoportkörökig jutottak, ahol kiderült, hogy nem tiszta eszközökkel szerzik meg a frageket.

A DarkKnock, TeamMvrk, KURD MAN és FLVB játékosai tiltott programokat használtak, amelyek third-party, azaz külsős segítséget nyújtottak a mérkőzésekhez. A Tencent kijelentette, hogy ezeket a csapatokat nem pótolják, egyszerűen kevesebb csapattal zajlanak tovább négy régió csoportkörei. A bannolás érthető, azonban sokan panaszkodnak arra, hogy ezek a teamek elrontották a selejtezők élményét azzal, hogy ott átgázoltak a mezőnyön, jó eséllyel szintén csalás segítségével. 

Az 1,6 millió dollár összdíjazással meghirdetett PMCO 2021 régiós döntőiig már nincs sok idő hátra. Február 24. és február 28. között a tavaszi szezon befejeződik egy hatalmas online fináléval. Ha mesterei vagytok a TPP játékmódnak, akkor kövessétek az eseményeket, mert bármelyik csapatnak van esélye arra, hogy bevésse magát a mobil e-sportok történelmébe.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!