Hazai pályán ütötte ki a BIG-et a G2!

A BIG és a mouz a verseny első kiesői.

Egészen hihetetlen, hogy a legtöbbször mennyire jó és izgalmas meccseket játszanak az IEM Katowice csapatai, mégis mindegyik meccs 2-0-val ér véget. Egyszerűen ritka a három pályás mérkőzés, mint a fehér holló, tegnap például nem volt egy sem.

12 csapat, hat különböző meccset játszott és mindegyik eldőlt két pálya alatt. Például az esti G2 vs BIG összecsapás is, ahol már a kiesés elkerülésért ment a harc. Inferno és Mirage is a német szurkolóknak kedvezett, legalábbis az első félidőben. Mindkét pályán jól kezdett a BIG, Infin 7-3-ra, Mirage-on 7-4-re tudtak elhúzni. A németek CT oldala kellően erős volt, ezt meg kell hagyni, de támadóként már mintha elfelejtettek volna játszani.

Infernon megnyerték a második pisztolykört így ott összekalapoztak 3 kört T-ből, de Mirage-on még ennyi sem sikerült.  5-10-es félidőről 16-12-re fordította meg a meccset a G2, NiKo pedig 33-at pakolt a BIG-re a pályán. Ráadásul a G2 hazai pályán tudott nyerni, hiszen akárcsak a BIG, ők is Berlinben bootcampelnek.

Az IEM Katowice tegnapi eredményei:

  • Furia 2-0 NiP
  • Na'Vi 2-0 Virtus.pro
  • EG 0-2 Astralis
  • Gambit 2-0 mousesports
  • G2 2-0 BIG
  • Spirit 2-0 Heroic

Ezzel a G2 elkerülte a kiesést, tabseNéknek viszont "pakolniuk" kellett a versenyről, akárcsak a mousesports ötösének, akiket a Gambit ejtett ki.

Az esport1tv mai menetrendje és az IEM Katowice ágrajza:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!