Hirdetés

BlizzConline: Jön a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

A Blizzard új ciklust kezdett a World of Warcraft Classic életében.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic 2019-es megjelenése nagy sikert aratott a rajongók körében és számítani lehetett rá, hogy a Blizzard az ezt követő kiegészítőket sem hagyja majd békében nyugodni. A stúdió néhány napja véletlenül igazolta is a pletykát, hivatalosan viszont csak a tegnap esti BlizzConline eseményen mutatkozott be a Burning Crusade Classic, ami visszarepít minket Outlandre, hogy a Warcraft lore legendás ellenfeleivel küzdhessünk meg. 

A Burning Crusade Classic előreláthatólag még idén megérkezik és nem kell majd külön fizetnünk érte, hiszen csak hozzá csapják majd az alapjátékhoz. Hasonlóan a 2007-es kiadáshoz, az elérhető szint itt is 70-re emelkedik, új fajt kap mindkét frakció a Blood Elf és Draenei személyében, az első raidek pedig Karazhan, Gruul’s Lair és Magtheridon’s Lair lesznek. Tulajdonképpen a Blizzard egy új World of Warcraft ciklust kezd meg ezzel, így a rajongók pár éven belül számíthatnak a további régi kiegészítőkre is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
  • Komojtalan 9 hónapja
    Lehet azért mert itt kezdtem a Taurin, de szerintem ez volt a legjobb kieg, az alap játéknál is jobb volt. Jó, kellett hozzá egy nagyon szuper klán is, de a kezdeti holt bugos szerverből 1-2 év alatt lett egy szinte Blizzard színvonalú. Kezdetben max. 200(?) online játékosból 5k lett, ha jól tudom most is annyi lenne a max, de épp a héten néztem fel és 2k online volt a legrosszabb Pande kieggel. Szerintem már a 20. altnak is megvan a full gear 4 év alatt, de privát szervereknél nincs újabb kieges, állítólag már túl bonyolult lenne hobbiból fejleszteni.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés