BlizzConline: Hivatalosan is bejelentették a Diablo II remake-et!

BlizzConline: Hivatalosan is bejelentették a Diablo II remake-et!

A kultikus klasszikus még idén megjelenik majd PC-re is konzolokra is.

A Diablo II felújított változatáról már régóta pletykálnak és számítani lehetett rá, hogy a koronavírus járvány miatt elhalasztott és online formában megtartásra kerülő BlizzCon eseményen akár le is leplezhetik majd a játékot. A számítások be is jöttek és a Blizzard tegnap éjjel lerántotta a leplet a készülő projektről, ami a hangzatos Diablo II: Resurrected nevet kapta és ha minden jól megy, még idén megjelenik. 

Az információk alapján a kultikus klasszikus játékmenete nem változik, a grafikát azonban nagyban korszerűsítik, új animációkat, vizuális effekteket és átvezetőket ígérnek a fejlesztők, melyek akár 4K felbontásban gyönyörködtethetik majd a szemünket. Természetesen a multiplayer is részét képezi majd a játéknak, így akár barátokkal is nekivághatunk a kalandnak. 

Érdekesség, hogy a Blizzard nyitni szeretne a konzolos közönség felé is, így a játék előreláthatólag Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Series X és S változatban is a polcokra kerül, ráadásul bizonyos fokú cross platform is várható. A hamarosan kezdődő alfa tesztre ezen a linken tudtok jelentkezni, sok sikert kalandorok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!