BlizzConline: Befutott a Hearthstone következő kiegészítője!

BlizzConline: Befutott a Hearthstone következő kiegészítője!

A Forged in the Barrens szett a Warcraft világának egyik klasszikus helyszínét veszi alapul. 

A napokban tartják a Blizzard játékok mekkájának számító BlizzCon eseményt, ahol a stúdió játékainak jövőjéről adnak jelentést a fejlesztők. A felhozatalból a Hearthstone sem maradhatott ki és tegnap este leleplezték a soron következő kiegészítőt, a Forged in the Barrenst. 

A korábbiakhoz hasonlóan ezúttal is új mechanikákkal lepnek meg minket a fejlesztők, az új kulcsszót kapunk a Frenzy személyében(az adott lény erős effektet enged szabadjára, ha túléli az első elszenvedett sebzést), átdolgozták a spellek osztályozását, továbbá egyes varázslatok a manánk számától függően erősebbek lesznek. Az új kiegészítőhöz természetesen új tábla is dukál, ami a Barrens terület jellegzeteségeit hordozza magán. 

A korábbiakhoz hasonlóan a Forged in the Barrens is előrendelhető, az alap bundle 60 pakkot, két random Legendary kártyát és a Hamuul Runetotem hátlapot tartalmaz, a Mega bundle pedig ezt fejeli meg plusz 20 simpla és 5 golden csomaggal, Battlegrounds perkekkel, továbbá itt megkapjuk már Hamuul Runetotemet Druid hősportréként is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!