Nyakunkon lenne a Star Wars: Battlefront 3 bejelentése?

Nyakunkon lenne a Star Wars: Battlefront 3 bejelentése?

Új Star Wars játék készülhet a Battlefront 2 színészeivel!

Bár a Zynga nemrég jelentette be, hogy free 2 play Star Wars játékon dolgozik Nintendo Switchre, illetve azt is tudjuk, hogy a Ubisoft berkeiben is készül valami a messzi-messzi galaxis történeteiből, könnyen lehet, hogy hamarosan jön majd még egy Star Wars játék. Temérdek az erre utaló jel, azt viszont nem tudjuk, hogy a Battlefront 3 van készülőben vagy esetleg egy a Squadronshoz hasonló mellékhajtás.

Az egész tavaly ősszel kezdődött, amikor azt láthattuk a Battlefront 2 színészeinek közösségi média felületein, hogy újra dolgoznak, motion-capture stúdióban vannak. Hamar kiderült, hogy a Star Wars Battlefront 2 singleplayer sztorijának főszereplői Janina Gavankar (Iden Versio), Anthony Skordi (Admiral Versio) és T.J Ramini (Del Meeko) bizony újra közösen dolgoznak, ami persze máris felkeltette a rajongók érdeklődését, hiszen több, mint valószínű, hogy egy új SW játékról van szó.

Elindultak az első találgatások, amikre meglepő módon mindhárom színész reagált is. Persze konkrétumokat nem mondtak, de amikor egy esetleges új Star Wars játékról kérdezték őket, a kacsintós emojik és az óvatos, de sokat sejtető pár szavas válaszok mindent elmondtak. 

Később valóban megerősítették, hogy tényleg egy és ugyanazon a projekten dolgoznak mindhárman, de egyelőre még nem árulhatják el, hogy pontosan min. A Battlefront 2-ben Iden Versiot alakító Janina Gavankar utoljára február 11-én tweetelt a témával kapcsolatban, megjelölve a Star Wars Squadrons és a Battlefront 2 írót, csak annyit kérdezett, "El akarjuk árulni nekik?"

a Battlefront 2 Iden Versioja és az őt alakító Janina Gavankar

Bár hivatalosan még mindig nem erősítettek meg semmit, szinte nyílt titok, hogy ők hárman egy új Star Wars játékon dolgoznak. A kérdés már csak az, hogy mi lesz az? A Battlefront 3 kézenfekvő válasz lenne, ami ez esetben folytatná vagy éppen előzményt adna az Inferno Squad történetének. De hónapok óta hallani már azt is, hogy egy a Squadronshoz hasonló mellékhajtás is készül, ami ezúttal nem egy multiplayer, hanem egy történetközpontú FPS lenne, ebben ugyancsak bele illenének az Inferno Squad katonái.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.