LoL: Egy fanatikus idéző egyesével lerajzolta az összes hőst

"Rajzold le az összes League of Legends hőst" kihívás teljesítve!

A legnagyobb LoL rajongók különböző kihívásokkal szórakoztatják egymást és magukat, elég csak MakariaGamingre gondolni, aki minden hőssel elérte a Mastery LvL 7-et. Van azonban egy másik idéző, aki teljesített egy nagyon különleges challenge-t. Lerajzolta az összes olyan League of Legends hőst, aki bekerült már a játékba. Ez összesen 154 művészi munkát jelent, amellyel magát és a kialakult rajongótáborát szórakoztatta az elmúlt hónapokban.

Miután megosztotta az utolsó rajzot egy rövid kérdezz-felelekbe is belement a legnagyobb LoL-os közösségi fórumon, amelyekből kiderült egy-két izgalmasabb háttérinformáció az alkotóról.

  • Rajzolt már korábban képregényeket, amelyek főszereplője Fiddelsticks volt
  • Seraphine valamiért nem szerepel a munkái között, de megvan ennek is az oka: "Én League of Legends karaktereket akartam rajzolni, nem egy olyan K/DA karaktert, akit beleerőszakoltak Runeterra világába"
  • A legtöbb örömet Fiddlesticks lerajzolása jelentette, szorosan követi a madárijesztőt Mordekaiser, Jhin, Kindred és Xayah
  • Ha megjelennek az új karakterek Isolde (?), Norra (?) és talán majd egy napon Ne'Zuk, természetesen ezeket is lerajzolja majd

Az alábbi galériában az összes LoL hősről készült rajzát megtekinthetitek a MrKisiel nicknév alatt tevékenykedő művésznek!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!