A Sandbox repeszromboló változtatások előzetes eredményei

A Sandbox repeszromboló változtatások előzetes eredményei

A Wargaming rengeteg adatot gyűjtött a tesztelés során, amiket a következő fázis indulása előtt figyelembe fognak venni.

A Sandbox tesztelés sikeresen lezajlott, a Wargaming pedig rengeteg adatot gyűjtött, valamint számos visszajelzést kapott. A fő szempontok, amiket figyelembe fognak venni a következő fázis indítása előtt, hogy a páncéllemezeket és a lánctalp elemeit milyen formában ütik át a HE lövedékek, illetve ez megfelelő mechanika szerint történik-e az új rendszerben.

Továbbá figyelni fognak a repeszromboló módosítások hatásaira az olyan harckocsik esetében, amiknek fő lövedékei közé a HE tartozik, így a KV-2-re vagy épp az FV4005-re, valamint különös figyelmet fordítanak az olyan prémium harckocsikra, amik főképp repesszel lőnek, mint pl. a KV-2 Ragnarok.

A legénység 2.0 dátuma

Amíg a repeszromboló fázis teszteredményekre várunk, véssük eszünkbe február 23-át, amikor is a legénység 2.0 tesztelés kezdetét veszi.

A kiértékelés után várhatóan a következő fázis március végén, április elején kezdődik, és az első fázis tapasztalatait és teszt eredményeit figyelembe véve kisebb módosításokra számíthatunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.