Hirdetés

A Sandbox repeszromboló változtatások előzetes eredményei

A Wargaming rengeteg adatot gyűjtött a tesztelés során, amiket a következő fázis indulása előtt figyelembe fognak venni.

Hirdetés

A Sandbox tesztelés sikeresen lezajlott, a Wargaming pedig rengeteg adatot gyűjtött, valamint számos visszajelzést kapott. A fő szempontok, amiket figyelembe fognak venni a következő fázis indítása előtt, hogy a páncéllemezeket és a lánctalp elemeit milyen formában ütik át a HE lövedékek, illetve ez megfelelő mechanika szerint történik-e az új rendszerben.

Továbbá figyelni fognak a repeszromboló módosítások hatásaira az olyan harckocsik esetében, amiknek fő lövedékei közé a HE tartozik, így a KV-2-re vagy épp az FV4005-re, valamint különös figyelmet fordítanak az olyan prémium harckocsikra, amik főképp repesszel lőnek, mint pl. a KV-2 Ragnarok.

A legénység 2.0 dátuma

Amíg a repeszromboló fázis teszteredményekre várunk, véssük eszünkbe február 23-át, amikor is a legénység 2.0 tesztelés kezdetét veszi.

A kiértékelés után várhatóan a következő fázis március végén, április elején kezdődik, és az első fázis tapasztalatait és teszt eredményeit figyelembe véve kisebb módosításokra számíthatunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
12 db hozzászólás
 • nyisa70 9 napja
  70% játékos Orosz volt, a csalást magos fokon művelték, az artymat úgy ki lőtték, az ellenfél artyja 1 perc alatt két lövésből hogy még ágyút se sütöttem el. De az első lövés után arrébb mentem 100m-re, gondoltam véletlen és még figyeltem arra is hogy még csak fának se menjek neki, és lás csodát jött a 2, lövés. Arra jó volt hogy tankokat ki próbálni ami nincs meg.
  0 2 Válasz
  • nyisa70 8 napja nyisa70
   írtam már tirpákok anyátokat is meg lehet nyomni, és dobj a zsebébe 1 öt ezrest.
   0 2 Válasz
   • nyisa70 8 napja nyisa70
    Orosz segg nyalók.
    0 2 Válasz
 • Allanon 8 napja
  ennél fontosabb dolgokkal is foglalkozhatnának, a játék élmény javítása miatt
  0 0 Válasz
 • ltamas81 8 napja
  Próbáltam én is a tesztszervert, kukázni lehet a repesz lőszereket, pont akkor nem ér sz@rt se amikor nagyon kéne, E100 repesz a Mausba 64-et sebez, FV prémmel 140-et lőtt az E100-amba, egy kissebb kaliberrel kerek nullákat lehet csak lőni bármibe ami vastagabb 70 mm-nél, lehet papír tankokat lőni vele, de ha valaki tornyozik akkor azt nem lehet vele büntetni. Még erősebb lesz a nonstop prém lőszer, már ha lehet az még erősebb. Szerintem a repeszekkel semmi gond nem volt, sokkal idegesítőbb a mindenre repkedő 340-es prém lőszerek.
  0 0 Válasz
  • nyisa70 7 napja ltamas81
   Ritkán használok prém lőszer mert tudom hogy nem oda megy ahova célzok, akkor meg mindegy hogy mi megy mellé vagy fölé, így legalább kevesebb lesz a mínusz.
   0 2 Válasz
   • nyisa70 7 napja nyisa70
    Haverodat is hívd nyomni mert így együgyű vagy, akkor lennétek legalább 2 *** 1 pár.
    0 2 Válasz
    • ltamas81 7 napja nyisa70
     Valamiröl lemaradhattam? Mi van?
     0 0 Válasz
     • nyisa70 7 napja ltamas81
      Nem rólad van szó, a hangulat jel nyomogatóról. Egyet értek veled amit írtál.
      0 2 Válasz
    • ltamas81 7 napja nyisa70
     Már vágom mire írja kend, de nem én nyomtam rá, eddig fel se néztem :D de így rohadt vicces a sztori :D
     0 0 Válasz
    • ltamas81 7 napja nyisa70
     De értékelem, hogy nem tolja a prémet, én is csak akkor lövöm el ha küldetés múlik rajta és nincs más esély, van több tankom amiben egy darab sincs, mert minek.
     0 0 Válasz
 • brbs_04 5 napja
  Egesz jo
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés