Ti örülnétek ha egy új Aztec lenne játszható a CS:GO-ban?

Ti örülnétek ha egy új Aztec lenne játszható a CS:GO-ban?

Elég pofásan néz ki így a legendás pálya.

Nemrég pont arról adtunk hírt, hogy egészen előrehaladott állapotban van a CS egyik legendás pályájának, Tuscannek a elújított változata. Nagyon örülnénk, ha idővel bekerülne a pálya a CS:GO-ba, akárcsak Aztec, igaz, ahhoz kell egy megfelelő Aztec rework is.

Az biztos, hogy versenypályaként nehezen elképzelhető pálya Aztec. Talán a valaha volt leginkább CT pálya volt, ami főleg a B-t és T kezdőt összekötő kapunak volt köszönhető. Ez nem változott Aztecnak abban a felújított változatában sem, ami az Operation Broken Fanggel érkezett Ancient felhasználásával készült. Gyakorlatilag Ancien textúráival és eszközeivel lett újra alkotva Aztec, megtartva az eredeti pálya felépítését, de teljes egészében új köntösbe varázsolva azt.

a képre kattintva megnyílik a galéria, ahol tüzetesebben megnézhetitek a pálya részeit

3kliksphilip a pálya alkotójával is el tudott beszélgetni, az ő beszámolóját a lenti videóban láthatjátok. Ráadásul két szerver jelenleg is fut az új Aztec-kal, Európából a 173.199.107.169:27035-ös, Amerikából a 108.61.232.74:27015-ös szerveren tudjátok kipróbálni a pályát.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!