Hirdetés

Tényleg kennyS tartja vissza a G2-t a sikertől?

Leáldozóban lenne kennyS csillaga?

Hirdetés

A 2021-es IEM Katowice egyik nagy csalódása a G2. Meghívást kaptak a legjobb 8 közé, azonnal a fő esemény kezdhettek, 2 győzelem és 2 vereség után azonban kiestek. A BIG és az EG játékosaival elbántak, de az oroszok, a Gambit és a Spirit már nagy falatnak bizonyult.

Természetesen minden csapatnak vannak jó és rosszabb időszakai. A G2-tól sem várhatjuk el azt, hogy azonnal ők legyenek az új Astralis, ám erre az eseményre mégis nagy elvárások terhe alatt érkeztek. Tavaly októberben leigazolták a bosnyák NiKot, az egyik, ha nem a legtehetségesebb játékost, akinek egyéni megmozdulásaitól joggal félhet a teljes mezőny. Persze, hogy a szurkolók és maga a csapat is azt várta és várja még mindig, hogy NiKo-val ne a középmezőnyben, hanem az élbolyban végezzenek, hogy sorra nyerjék a legnagyobb versenyeket is.

A tavaly téli szezon viszont még nem volt mérvadó, NiKo gyakorlatilag közös gyakorlás nélkül került a csapathoz. Nem úgy az IEM Katowice, ha valahol hát itt meg kellett volna mutatniuk, hogy milyen is az "új" G2. Mégis elmaradt a csoda, pedig nexa briliáns irányító, huNter remekül nyitja a köröket, AmeNEk a valaha volt leginkább fragerős support, NiKo még mindig brutális, kennyS pedig... talán itt a gond.
Pont erről a témáról elmélkedett Richard Lewis is a napokban, ráadásul ő még azelőtt, hogy a G2 vereséget szenvedett volna a Gambittől, ami után búcsúzni kényszerültek a versenytől.

"KennyS továbbra is ugyanaz az agresszív és bátor AWP-s, mint korábban, ugyanúgy bevállalja a merész peekeket. (...) Most viszont sokkal rosszabb formában játszik. Egyszerűen elhibázza azokat a lövéseket, amiknek alap frageknek kellene lennie. Elhibázza azokat a lövéseket, melyeknél ő tartja a szöget, tökéletesen kihasználja az AWP adta előnyöket, még sem tudja belőni a killt, erre nincs mentség. Mindenki imádja kennySt, de ma már csak árnyéka önmagának." - ecseteli Lewis a videójában.

Ő arra a következtetésre jutott, hogy még egy-két hasonló verseny és a G2-nak erősen el kell gondolkodnia azon, hogy kivel helyettesítheti kennySt, hiszen a jelenlegi metában, a jelenlegi bitang erős mezőnyben, egyszerűen nem engedheti meg magának a G2, hogy az AWP-s játékosuk legyen a leggyengébb láncszem a csapatban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Szerinted is le kell cserélni a G2-nak kennySt?

 • 47 %
 • 53 %
Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
 • k1n0N 8 napja
  miss-t miss-re halmoz. Egy jól idözitett peek egy jó frag köröket/mappokat dönthet el, de ezeket kenny mind kihagyja.
  0 0 Válasz
 • Omerta 8 napja
  néha még azért meg-megvillan. van hogy akkorákat flickel még mindig, hogy az túlzás, de ez nagyon kevés, ha rengetegszer már a kötelezőt se tudja hozni, nemhogy még topfragelni. de szerintem már 1-2éve így van ez. ott van pl. GuardiaN is, aki iszonyat kemény volt. a végére meg úgy nyűglődött hogy visszahúzta a csapatait. egy gyengébb csapatba még simán jó lehet viszont, de vele nem marad tier1 a g2, az garancia.
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 7 napja
  Visszatalál...
  0 0 Válasz
 • Majestic 7 napja
  KennyS az már régóta 0 Hát kínszenvedés amit leművel az a csávó
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 7 napja
  Arra lennék kíváncsi hogy kit hozna a helyére a G2. Most nem igazán tudok csapat nélküli AWP-st, aki megállná a helyét a G2-ba.
  0 0 Válasz
 • Janee 7 napja
  Nagyon nehéz kimondani, de sajnos igen.
  0 0 Válasz
 • Accept 7 napja
  Remek játékos válhat belőle még a tier 2-3-as csapatok között.
  0 0 Válasz
 • BPHMT 7 napja
  NINCS jelenleg olyan awp-s szabadon aki hasonló adottságokkal rendelkezne mint Kenny. Évek óta main awp-s és iszonyat jól forgatja még mindig. Attól függetlenül, hogy jelenleg egy rosszabb szakasza van, nem kell leírni. És azt tegyük hozzá, hogy még így is köröket ver más csapatok main awp játékosaira.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés