Profi játékos létére, több ezer dollárnyi skint lopott el

Profi játékos létére, több ezer dollárnyi skint lopott el

Sajnos vele sem lett több az ázsiai CS:GO.

Ugye az Astralis, a Na'Vi és a G2 mellett a Bren Esports játékosait is kapásból tudjátok sorolni? Nem? Pedig az ázsiai e-sport egyik meghatározó alakja a Bren, van VALORANT, Overwatch, LoL, Hearthstone, PUBG, Clash Royale, Tekken 7 és még CS:GO csapatuk is.

Szegények viszont most sem az eredményeik miatt kerültek a hírekbe, hanem egyik csaló, tolvaj játékosuk miatt. John Paulo "paulowow" Bacanit gyakorlatilag feljelentették egy nagyjából 45 dolláros tétel bescamelése vagyis ellopása miatt. A feljelentő, Molly Octaviano ilyen értékben vett volna VALORANT pontokat paulowow egyik hamis profiljától, de az összeg kifizetése után paulowow persze felszívódott.

Mint kiderült, nem ez az egyetlen ilyen eset. A fülöp-szigeteki profi játék nem éppen legális hobbit választott magának, pár hónap leforgása alatt minimum 29 embert vert át és összesen 2000 dollárnyi kárt okozott nekik. Paulowow nem csak VALORANT pontokkal, de CS:GO és DotA2 skinekkel is pénzt csalt ki emberekből.

"Több nevet is használt. Többek között ő volt Ken A Hidalgo, Kyle Cruz és Kevin Trinidad is. Próbáltam más áldozatokat is elérni és összesen 29 embert találtam, akiket ő károsított meg. A lopás értéke nagyon változó volt, adódtak pár dolláros tételek, de volt akitől több száz dollárt lopott el." - írta bejegyzésében Octaviano.

Paulowow pedig azóta felszívódott, még a saját csapata sem közölt róla semmit. Azt sem tudni, hogy aktív tagja-e még a Bren Esports csapatának vagy már kitették-e őt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!