Hirdetés

LoL: Mégis bekerült a régió legnagyobb bajnokságába a legjobb magyar mides

Nem szakad meg a történelmi sorozata a magyar LoL-nak.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Mi a gond a magyar CS:GO-val?

„Ez nem annyiból áll, hogy felmész a szerverre, lelősz X embert és akkor te leszel a legjobb. Ez kb. az 5%-a."

Hirdetés

Amióta létezik Esports Balkan League, azóta mindig volt magyar játékos a kelet-közép-európai régió legnagyobb és legrangosabb League of Legends bajnokságában. A nyolcadik szezonnal sokáig úgy tűnt, hogy megszakad ez a hatalmas sorozat, ugyanis sem magyar csapatnak, sem magyar LoL-osnak nem sikerült bejutnia az EBL S8-ba. Szerencsére a Z10 ESHARK (egykori Zero Tenacity) rájött arra, hogy mindenképp szükségük van egy olyan midesre, aki bármikor bevethető a görög legenda, V0N helyett. A választásuk Török "Meight" Mátéra esett, aki egyelőre csereként erősíti a szerb csapatot.

Miért tekinthető Meight a legjobb magyar midesnek?

Elképesztő eredményekkel büszkélkedhet a még mindig csak 21 éves idéző, mind magyar, mind nemzetközi szinten. A WiLD MultiGaminggel 2017-ben megnyerték a MEB második évadát, majd az MNEB két szezonjában az ezüstérmet húzta be aktuális csapatával. Nemzetközi vizeken besöpört egy EBL S5 győzelmet, kétszer második helyezésig menetelt (EBL S6 és EBL S7), valamint számos bronzérmet bezsebelt EBL és SEC tornákon. Legnagyobb eredménye, hogy az EU Mastersen a csoportkörökben harcolhatott, ahol eddig a magyarok közül csak Subicz "Bluerzor" Dániel járt.

A Z10 ESHARK egy nagy múltra visszatekintő szerb szervezet, akik jelenleg az EBL S8-ban holtversenyben a második helyen tanyáznak. Meightnek nem lesz egyszerű dolga, ha be akar kerülni a kezdőötösbe, de többször bizonyította már, hogy mennyire nagy tudású és tehetséges játékos.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te láttad már valaha Meightet versenyen játszani?

Hirdetés
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 éve
  vizicsacsi is igy kezdte.. hajrá
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 1 éve
  Ha jól rémlik tavaly elég semmilyen volt masters playin szakaszában az akkor még új csapatában. Nem ismerem nem vágom de nyilván több hajlandóság lenne masters nézni több magyarral a fedélzeten. Szóval hajrá! Mumusra lennék kíváncsi még, most egész tűrhető csapata van és egész jól állnak bár nem vágom infó hiányában hogy mikor fog lezajlani az NCL playoff ja. Bluzor meg végre jó lenne nem borulna meg a végére. Most tart ott életkorban mint csacsi mikor nagyligába került, azon lehet persze vitázni melyiküknek van volt egyszerűbb dolga bekerülni
  0 0 Válasz
 • esox9 1 éve
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés