LoL: Mégis bekerült a régió legnagyobb bajnokságába a legjobb magyar mides

LoL: Mégis bekerült a régió legnagyobb bajnokságába a legjobb magyar mides

Nem szakad meg a történelmi sorozata a magyar LoL-nak.

Amióta létezik Esports Balkan League, azóta mindig volt magyar játékos a kelet-közép-európai régió legnagyobb és legrangosabb League of Legends bajnokságában. A nyolcadik szezonnal sokáig úgy tűnt, hogy megszakad ez a hatalmas sorozat, ugyanis sem magyar csapatnak, sem magyar LoL-osnak nem sikerült bejutnia az EBL S8-ba. Szerencsére a Z10 ESHARK (egykori Zero Tenacity) rájött arra, hogy mindenképp szükségük van egy olyan midesre, aki bármikor bevethető a görög legenda, V0N helyett. A választásuk Török "Meight" Mátéra esett, aki egyelőre csereként erősíti a szerb csapatot.

Miért tekinthető Meight a legjobb magyar midesnek?

Elképesztő eredményekkel büszkélkedhet a még mindig csak 21 éves idéző, mind magyar, mind nemzetközi szinten. A WiLD MultiGaminggel 2017-ben megnyerték a MEB második évadát, majd az MNEB két szezonjában az ezüstérmet húzta be aktuális csapatával. Nemzetközi vizeken besöpört egy EBL S5 győzelmet, kétszer második helyezésig menetelt (EBL S6 és EBL S7), valamint számos bronzérmet bezsebelt EBL és SEC tornákon. Legnagyobb eredménye, hogy az EU Mastersen a csoportkörökben harcolhatott, ahol eddig a magyarok közül csak Subicz "Bluerzor" Dániel járt.

A Z10 ESHARK egy nagy múltra visszatekintő szerb szervezet, akik jelenleg az EBL S8-ban holtversenyben a második helyen tanyáznak. Meightnek nem lesz egyszerű dolga, ha be akar kerülni a kezdőötösbe, de többször bizonyította már, hogy mennyire nagy tudású és tehetséges játékos.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttad már valaha Meightet versenyen játszani?