Fájó vereséggel búcsúzott a Budapest Five az EDC 2. szezonjától

Sajnos nem sikerült mindent kihozni a tegnapi meccsből.

Nagy várakozás előzte meg az EDC 2. szezonjának rájátszását a magyar közösségen belül, hiszen a Budapest Five ismét bejutott a legjobb 8 közé. Több, mint ezren gyűltünk össze az esport1tv-n, hogy biztassuk fleavéket, ám ellenfelük ezúttal nagyon fel volt készülve, minden lépésüket ismerték.

Az ESEA 36. Advanced ligájában korábban elkaptunk a Movistar Riders csapatát, ám tegnap szemmel láthatóan 110%-osan kidemózták és ismerték a játékunkat. Egyszerűen bármivel próbálkoztunk nem működött, nem elég, hogy mindenre volt válaszuk, de az esetek többségében még a támadásainkat is azelőtt elfojtották, hogy azok igazából elkezdődtek volna.

Pedig Overpass első félideje még biztató volt. Hét kört védett be a BP5, ám támadó oldalon már sokkal kevésbé voltak eredményesek. 16-9-re nyerte a pályát a Movistar Riders. Az igazi megsemmisítés pedig Trainen érkezett. A Movistar kezdett CT-ben, aminek egy 13-2-es félidő és egy 16-2-es végeredmény lett a vége a javukra. Nehéz ellenfél a Movistar, de a tegnapi eredmény talán mégsem tükrözi kristálytisztán a két csapat egymáshoz mért erőviszonyát. Steelék nagyon fel voltak készülve, míg a Budapest Five sokszor nem tudott mihez kezdeni a túlzottan agresszív és remekül, szinte hiba nélkül működő Movistar körök ellen.

Ezzel a Budapest Five ki is esett a versenyből, akárcsak az első szezonban, most is az 5-8. helyen zártak. De a tegnapi hibákból is tanulni kell, fejlődni kell, az ESEA Advanced ligájában pedig továbbra is remekül teljesítenek coolioék, 7-2-es mérleggel jelenleg az 4. helyen állnak az 53 fős mezőnyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!