Gaming: Ebben a horrorjátékban egy Keksz nevű cicát irányíthatsz

Gaming: Ebben a horrorjátékban egy Keksz nevű cicát irányíthatsz

Egyelőre még csak demóvideó készült el a macskás horrorjátékból.

Nincsenek egyszerű helyzetben a videójátékok fejlesztői, ugyanis egyre nagyobb konkurenciával kell megküzdeniük. Folyamatosan gördülnek le a futószalagról az újabb és újabb címek, amelyek jelentős többsége elveszik a feledés homályában. A Scratch Studios úgy döntött, hogy a világnak egy olyan horrorjátékra van szüksége, amelyben a főszereplő egy macska, akit Biscuitnek (Keksznek) hívnak. A két személyes fejlesztőcsapat Etched Memories névre keresztelt játéka még a fejlesztési szakaszban van, de a koncepció sokakat megfoghat, mert a macskákkal szinte mindent el lehet adni a gaming világban.

A cica szemszögéből minden hatalmasnak és félelmetesnek tűnik, ezért az atmoszféra megteremtésével nem lehet probléma. A játékmenet egyelőre még kicsit kezdetleges, de folyamatosan dolgoznak azon, hogy minél több elem kerüljön bele. A szőrös mancsokkal élmény felvenni a tárgyakat, amelyek a megoldás kulcsaiként szolgálhatnak. 

Megjelenési dátumról nem érdemes kérdezni a fejlesztőket, nagyon messze van attól az Etched Memories, hogy végleges verzióban jelenhessen meg. Most épp egy harmadik személyt keresnek a projekthez, aki a karakterek megrajzolásában és meganimálásában nyújthat segítő kezet, vagy épp mancsot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te macskás vagy kutyás vagy inkább?