LoL: Lepd meg magad egy 208 RP-s skinnel!

LoL: Lepd meg magad egy 208 RP-s skinnel!

Epikus LoL hőskinézetek közül több is kapott egy-egy nagyobb leértékelést.

Egyelőre még nem szeretne szakítani a hagyományokkal a Riot Games csapata, hiába kerül be egyre több kozmetikai tartalom a játékba, a League of Legends heti akciós skinjeinek listájára továbbra is "csak" 15 tétel kerül fel. Ezeket a hőskinézeteket egyetlen hétig olcsóbban vásárolhatod meg RP-ből, amely tökéletes alkalmat jelent, hogy gyarapítsd a gyűjteményed. A limitált ajánlatot a LoL kliensen belüli boltjában éred el, külön rászűrhetsz arra, hogy csak az akciós termékek közül válogathass.

Mielőtt elmerülnétek a hőskinézetek tengerében, itt van az az öt hős, amelyet szintén olcsóbban húzhattok be a következő napokban. Kizárólag az RP-s árát csökkentette az alábbi karaktereknek a Riot, kék esszenciából ugyanannyiért tudjátok megvenni ma, mint tegnap.

  • Jayce - 352 RP (-60%)
  • Kled - 536 RP (-45%)
  • Nautilus - 352 RP (-60%)
  • Taliyah - 536 RP (-45%)
  • Teemo - 234 RP (-60%)

Jayce egy teljesen jó választás a középső és a felső ösvényre, ha kell egy nagyobb AD sebzés, ami messziről érkezik. Nautilus annyi cc-vel rendelkezik, hogy mindig bevethető lesz, hiába nem fekszik neki túlságosan a bot lane meta. Taliyah a nerfek óta nem igazán találja a helyét, Teemo meg sosem volt olyan hős, akivel a profik játszottak volna. Kled meg csak szimplán nem tud eleget profitálni az új tárgyakból.

Az alábbi képre kattintva mind a 15 heti akciós LoL hőskinézetet megtalálod pontos árral és a kedvezmény mértékével!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!