Tippeljetek, mi történt a Cyberpunk 2077-tel? - Újabb csúszást jelentettek be

Tippeljetek, mi történt a Cyberpunk 2077-tel? - Újabb csúszást jelentettek be

Várnunk kell még az 1.2-es frissítésre.

Azt már rögtön az elején le kell szögeznünk, hogy ha valamiről, hát erről a csúszásról tényleg nem tehetnek a Cyberpunk 2077 fejlesztői. Ahogy arra számítani lehetett, a nemrég bekövetkezett kibertámadás és az így megrongált adatok megtették hatásukat, csúszik a munkával a CD Projekt Red.

Konkrétan a játék 1.2-es frissítése késik. A csapat januárra és februárra ígérte a Cyberpunk 2077 legnagyobb frissítéseit, ezek közül az 1.1-es patch meg is érkezett menetrend szerint, még januárban. A friss javításra azonban még várnunk kell, hála a csapatot támadó és tőlük adatokat lopó személyeknek. A sérült, megrongált fájlok miatt csak márciusban kapjuk majd meg az 1.2-es javítócsomagot.

Cserébe a fejlesztők azt ígérik, hogy soha nem látott mennyiségű tartalmat és javítást hoz majd a játék életébe. Reméljük tényleg így lesz és nem lesz több csúszás. Kétségtelen rosszul indult a Cyberpunk 2077, de már most is sokkal jobb állapotú a játék, annak pedig tényleg semmi értelme, hogy a jobbnál-jobb tartalmakat mi játékosok tegyük tönkre a lengyel csapat ellen irányuló folyamatos és szükségtelen támadásokkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!