Jön a HALO sorozat, akár Magyarországon is lehet majd nézni

Jön a HALO sorozat, akár Magyarországon is lehet majd nézni

Pontos megjelenési dátum még nincs, de már egész jól állnak a forgatásokkal.

Újabb hírek érkeztek a Master Chief főszereplésével érkező HALO televíziós sorozatról. A COVID-19 miatt lelassultak a forgatási folyamatok, de az összes anyag 60%-át már sikerült felvenni a kamerákkal. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre, pontosabban 2022 első negyedévében debütálhat a Paramount+ streaming szolgáltató kínálatában.

Már nagyon-nagyon régóta várják a rajongók, hogy élőszereplős adaptáció készüljön a legendás videójátékból, ugyanis 2013-ban Steven Spielberg dolgozott egy sorozaton. Azóta már eltelt nyolc esztendő és még mindig semmi. A forgatásokat a CBS 2019-ben kezdte el, de 2020 márciusában leállítottak mindent a koronavírus járványszerű terjedése miatt. A főszerepben Pablo Schreibert láthatjátok majd, akit legtöbben talán az Orange Is the New Black sorozatból ismerhetnek. Cortana hangja ismét Jen Taylor lesz, őt legutóbb a Halo Infinite-ben hallhattátok.

A Paramount+ egy most induló streaming szolgáltatás, amelyre a tervek szerint Magyarországról is előfizethettek majd. Arról azonban nem osztottak meg pontos részleteket, hogy mikor lehet előfizetni és mennyiért. A CBS All Accessből kialakult új platform március 4-én startol, először az Egyesült Államokban, Kanadában, Dél-Amerikában. Valamikor a 2021-es évben még biztosan csatlakozik a mezőnyhöz Ausztrália.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!