Öt PS4 exkluzív játék, melyeket szívesen látnánk PC-n a Days Gone után

Öt PS4 exkluzív játék, melyeket szívesen látnánk PC-n a Days Gone után

Ti milyen PS játékokkal játszanátok szívesen PC-n?

A cikk a szerző véleményét tükrözi.

A Days Gone már biztos, hogy tiszteltét teszi idén tavasszal PC-n is, ennek kapcsán pedig elkezdtem azon gondolkozni, hogy vajon milyen más, eddig PS exkluzívnak hitt játékokat kaphat majd még meg a PC master race. A PS4 exkluzív kínálata meglehetősen terebélyes, nehéz leszűkíteni kizárólag öt játékra a listát, hiszen nagyon szívesen játszanánk PC-n az összeset. Mégis, jöjjön most az az öt PS4 játék, aminek én személy szerint nagyon örülnék ha megjelennének PC-re is.

Ratchet & Clank

Nehéz igazán kiemelkedő platformer játékot találni a PC játékosok számára. Persze az indie kategórián belül viszonylag népszerűbbek, de sokan van azok, akik már csak az indie szó hallatán is fejüket vesztve menekülnek, az Ori játékok pedig sokaknak nehéznek bizonyultak. A Ratchet & Clank viszont szinte tökéletes egyensúlyt teremt minden tekintetben. Az egykori PS2-es játék 2016-ban jelent meg felújított formában, de persze csak és kizárólag PS4-re. Igazán remek lenne PC-n átélni a címszereplők kalandjait.

inFamous: Second Son

Ismerős a Sucker Punch Productions csapata? Ők tették le az asztalra a rendkívül egyedi megoldásokkal operáló Ghost os Tsushimát, ám a szamurájos kaland előtt még teljesen más vizeken eveztek. Egy open-world, a modern korban játszódó szériáról voltak híresek, amiben egy kvázi szuperképességekkel rendelkező ember bőrébe bújhattunk. Pörgősek, izgalmasak, rendkívül látványosak voltak az inFamous játékok, de sajnos csak a PS tulajdonosok számára.

Bloodborne

Meglehetősen réteg játékok a Dark Souls játékok, ettől függetlenül mégis hatalmas játékosbázist tudtak maguknak kiépíteni. A Bloodborne-t azonban sosem játszhattuk PC-n. Pedig ha van olyan játék, ami tökéletesen tartotta meg a Dark Souls széria legjobb elemeit, de közben újítani is tudott, akkor az a Bloodborne.

God of War

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a 2018-as God of War a PS4 éra legjobb játéka volt. Persze nagy a harc a a GoW és a The Last of US rajongók között, nálam ezt a címet a God of War vitte el. Már javában készül a folytatás, addig viszont remek lenne, ha a játék megjelenne PC-re is, hogy aztán újult erővel vethessük bele magunkat a Ragnarökbe.

Ghost of Tsushima

És elérkeztünk a Sucker Punch Productions legfrissebb játékához. Bár a túlzott hype miatt a The Last of Us Part II minden létező díjat elnyert tavaly, sok tekintetben és sokak számára a Ghost of Tsushima sokkal egyedibb, sokall igényesebb szórakozást nyújtott. Igazi tisztelgés ez a feudális Japán előtt, amit minden játékosnak legalább kipróbálás szintjén meg kellene tapasztalnia.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!