Március legérdekesebb megjelenései videojátékos fronton

Március legérdekesebb megjelenései videojátékos fronton

Tény, hogy nem az AAA kategóriában, de azért bőséges a kínálat.

Pár óra és már 2021 márciusát írjuk majd, ami azt is jelenti, hogy videojátékok egész armadája szakad a nyakunkba... pontosabban csak szakadna, ha nem 2021 korai uborkaszezonjának közepén lennénk éppen. Bár bőségesen van mik között csemegéznünk és minden platformra jut valami új, a legnagyobb megjelenésekre még mindig várnunk kell.

Vannak azért, amikre érdemes lesz odafigyelnünk. A Nintendo Switch tulajdonosok számára például márciusban jelenik majd meg a Monster Hunter széria legújabb darabja, ami a Rise névre hallgat. Egészen pontosan március 26-ig kell várnia azoknak, akik ismét gigászi nagy szörnyek levadászására adnák a fejüket.

A hónap egyik nagy durranása lesz még a Marvel's Avengers, ami most kapja majd meg friss tartalmait és persze újgenerációs frissítését is. A játék elég nagy csalódás volt a szakma és a játékosok számára is, félig-meddig ezen a renomén próbál majd csiszolni a Bosszúállók kalandjainak PS5-re és Xbox Series X-re érkező feljavított változata. Meglátjuk mennyi siker terem majd neki.

Titkos tippként pedig mindenképpen figyeljétek a Balan Wonderworld megjelenését. A Sonic The Hedgehog és a Nights into Dreams alkotóinak új játéka március 26-án érkezik majd. Meglehetősen egyedi, néhol már groteszk látványvilággal bír a 3D-s platformer, ami manapság igazi ritkaság a piacon.

Persze a fenti játékokon túl is bőségesen lesznek megjelenések, ezek csak a mi kedvenceink, bővebb listáért hallgassátok meg a PCGURU podcastjét a témában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.