Két új Life is Strange szezon is érkezhet

Két új Life is Strange szezon is érkezhet

Egy szivárogtató szerint két új Life is Strange is érkezhet, sőt, régi szereplők is visszatérhetnek...

A Life is Strange eddigi két részének története nem állt szoros kapcsolatban egymással. Az első részben az időt manipulálni képes Max és barátnője életébe leshettünk be, a második részben pedig Sean és telepatikus valamint telekinetikus képességgel bíró öccse, Daniel kalandjait követhettük nyomon. Emellett pedig készült egy sztori, amely az első szezon előzményeit meséli el Before the Storm címmel.

Csakhogy úgy tűnik, a Dontnod elvesztette a Life Strange jogait, miután a fejlesztőstúdió szakított a Square Enix-szel. A kiadónál maradt ugyanis az IP és át is adta azt az előzményt jegyző Deck Nine-hoz. A fejlesztők pedig úgy tűnik kihasználják a lehetőséget, mivel egy a ResetEra fórumán felbukkanó bennfentes szerint két új Life is Strange szezonon is dolgoznak.

A szivárogtató szerint egy amerikai kisvárosban élő ázsiai nő lesz a főszereplő, és öt részes lesz a játék, ám ennél több információt nem közölt. Ám lehet, hogy a második játékról szóló híre után nem is nagyon kelti fel különösebben az érdeklődést, ugyanis a bennfentes beszámolója szerint ebben Max és Chloe fog visszatérni, és az első szezon folytatása lesz.

Továbbá a híresztelő elárulta azt is, hogy mindkét játék az Unreal motorral készül, ahogyan a korábbi részek is. Ráadásul, azt is elhintette, hogy az eredeti Life is Strange-et Switch-re is átrakják, de a Before the Stormot és a Life is Strange 2 portolásáról nincs információja.

Azt nem tudni, hogy a hírekből mennyi igaz, hiszen a névtelen bennfentesek sok esetben nem a legmegbízhatóbbak, de az sem kizárt, hogy tényleg készül két új Life is Strange szezon, hiszen a széria kellően népszerű a folytatáshoz . Sőt, az sem kizárt, hogy visszatér egy-egy szereplő ebbe a természetfeletti világba, legyen az akár élő vagy holt.

Mit gondoltok tényleg érkezik a két Life is Strange? Hogy tetszettek az eddigi részek? Várjátok a folytatást?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!