Kútba esett flusha új csapatának terve?

Kútba esett flusha új csapatának terve?

A pletykák igazak voltak, de nem úgy tűnik, hogy megvalósulnának azok.

Már január első napjaiban felröppent egy roppant érdekes pletyka, miszerint flusha, autimatic és suNny közösen folytatják karrierjüket, méghozzá egy új csapatban. Idővel egyre több forrásból halhattunk a projekt felől, a várva várt bejelentés azonban elmaradt. Flusha nemrég a HLTV Podcastjának vendége volt, ahol többek között erről is mesélt.

Ő maga is megerősítette, hogy valóban ez volt a tervük, sőt, nem csak hárman voltak. Már meg volt az a két játékos is, akikkel kész lett volna a csapat, de egyszerűen nem találtak maguknak megfelelő szervezetet, amit képviselhetnek. Most pedig úgy néz ki, hogy egészből nem lesz semmi.

"A pletykák igazak voltak, de nem lesz belőle semmi. Mind az öten megvoltunk, hajlandók lettünk volna belevágni, ha megfelelő csapatot találunk. Szerintem a CS:GO jelenlegi helyzetében, új szervezetek nem nagyon akarnak fejest ugrani, a meglévők pedig nem akarják lecserélni a már aktív játékosaikat. Voltak ugyan emberek, akik velünk együtt akartak volna valami újat létrehozni, de mi olyan szervezetet kerestünk, ami már biztos lábakon áll." - nyilatkozta az ex-fnatic játékos.

Hogy mit hoz a jövő, egyelőre nem tudni. Izgalmasnak tűnt flushaék triója és sokan remélik, hogy most a Podcast hatására talán sikerül összehozniuk valamit. Közben a NiP kispadra tette Twistet, helyére az az Erik "zrt" Gustafsson fog beugrani, aki eddig a NiP utánpótlás csapatát erősítette. Ő viszont csak ideiglenes megoldás, így többek számítanak akár arra is, hogy flusha végül a NiP-ben köt majd ki.

A svéd legenda azt is elárulta, hogy a fnaticból azért ment el, mert irányítóként szeretné folytatni pályafutását. Ez is nagyban korlátozza a lehetőségeit, a NiP-ben például nem valószínű, hogy elvennék hampustól az irányítást, de a FaZe-nek például érdemes lehet elgondolkodni rajta, feltéve, ha a karrigan még sem tér majd vissza a csapathoz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!