Hirdetés

Történelmi mérföldkő: Reddit reklámot vetítettek le a Super Bowl szünetében

A kisemberek közösségének erejére hívta fel a figyelmet a Reddit reklám.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hétben a legnagyobb hírportálok főoldalán szerepelt a GameStop részvények szárnyalása, amelynek katalizátora egy r/wallstreetbets elnevezésű subreddit volt. A világ legnagyobb közösségi fórumán több millió felhasználó gyűlt össze, hogy együttes erővel fellépjenek a brókerek és a Wall Street hatalma ellen. Az akció sikeres volt, ennek állított emléket egy öt másodperces reklámblokk, amely a Super Bowl szünetében lement a hivatalos adásban.

Wow super bowl commercial for us from r/wallstreetbets

Ennyi idő alatt lehetetlenség volt elolvasni a szöveget, de ennél többet egyszerűen nem tudtak összehozni, mivel túlságosan drágák ezek a spotok. Ezzel az öt másodperccel sikerült az egész éves reklámokra szánt költségvetést eltapsolniuk, cserében a világ legnézettebb sporteseményén kapták meg a reflektorfényt. 

A Reddit reklám világhírű lett, ahogy korábban a GameStop-sztori, nem véletlen pletykálják, hogy akár film és sorozat is készülhet ebből a nem mindennapi eseménysorozatból, amely meghatározta 2021 első hónapját. A Super Bowlt egyébként a Tampa Bay Buccaneers nyerte 31-9-re, nagyszerű védekezéssel gyűrték le a Kansas City Chiefst és cáfoltak rá az előzetes jóslatokra. A Tampa quarterbackje (irányítója), Tom Brady hetedik bajnoki címével egy újabb lépést tett a halhatatlanság felé. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés