LoL: Szemet szúrt a Riotnak, hogy túl gyenge és népszerűtlen Aurelion Sol

LoL: Szemet szúrt a Riotnak, hogy túl gyenge és népszerűtlen Aurelion Sol

Hiába a LoL világának legnagyobb és egy legizgalmasabb karaktere Aurelion Sol, ha senki sem akar vele játszani néhány fanatikus kivételével.

Katasztrofális számokat produkál már évek óta Aurelion Sol, akit még 2019-ben, a 9.17-es frissítésben alakítottak át mostani formájára. A mini-rework hatása csak átmenetileg volt látható, azóta visszasüllyedt az elfeledett karakterek táborába a galaxisokkal játszadozó hős. A Riot Games egyik fejlesztője kitért Au Solra, aki reménykedhet abban, hogy pozitív irányba mozdulhatnak el a statisztikái a tervezett változtatásoknak köszönhetően.

Riot King Cobra, avagy Rob Rose maga is Aurelion Sol mainnek tekinthető, ezért különösen örült a játékosok visszajelzéseinek. King Cobra elárulta, hogy a jövőben megpróbálnak olyan kisebb-nagyobb átalakításokkal segíteni a roamolás egyik mesterének, ami megnövelheti a sebzését, mert annak kicsit híján van. A fejlesztő reményei szerint ennek köszönhetően a csapatharcokban jelentős sebzést tud kiosztani a területre ható varázslatainak köszönhetően, ami hatalmas boostot adhat Aurelion Solnak és a csapatának egyaránt.

Konkrét képességeket nem említett King Cobra, de már annak is lehet örülni, hogy egyáltalán felmerült a hős neve a League csapatnál. Au Sol a profi mezőnyben szinte egyáltalán nem kerül a reflektorfénybe, a Team WE középső ösvényesén kívül (Teacherma) nem lehet azt írni, hogy bárki magabiztosan játszana a hőssel. Solo Queue-ban hasonló a helyzet, ugyanis a statisztikák alapján hamarabb választanak Garen midet, mint Aurelion Solt. King Cobra megjegyezte, hogy semmi sem garantálja a középső ösvényes mágus átalakítások megérkeznek az élő szerverekre, de bizakodásra adhat okot, hogy egyáltalán előkerült a beszélgetésekben a champ.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te láttál mostanában Aurelion Sol mideket?

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • RaavenTheRed 3 éve
    Ez mind szép és jó, de szerintem semmi nem fog rajta változni. Az ok pedig egyszerű, és ez az hogy a Riot mocskosul nem figyel oda manapság a Balanszra, vagy ha igen akkor állandóan a Pro Play-el jönnek míg a SoloQ kb úgy sz*r ahogy van. Manapság a Riot csak ígérget dolgokat és van hogy abszolút nem is tartják be az ígéretüket. Én személy szerint nem értem azt hogy egy ekkora cég mint a Riot ami majdnem 2 milliárd dolláros bevételt szerzett tavaly és több ezer munkása van, kb ennyit tud csak felmutatni. A kliens egy hulladék, vannak Champek amik vagy játszhatatlanok vagy dugig vannak bugokkal, és mégis mit csinál a Riot? Azokat a Champeket Buffolja akik már így is túlságosan erősek (Master Yi, Pyke, Fiora, Trynda, stb.) Vagy abszolút nem Nerfel olyanokat akikre bőven ráférne (Darius, Camille, Vayne, Nasus, és így tovább). Ezért is hagytam abba egy időre a játékot mert elegem lett az ígérgetésekből, az ostoba magyarázkodásból diagramokkal meg ilyen ***ségekkel, abból hogy nincs balansz a játékban, és főleg abból hogy a Riot még arra sem méltat hogy legalább a veterán játékosok ötleteit meghallgassa vagy legalább fontolóra vegye. A Live Design csapatnak az lenne a dolga hogy minden Champ játszható legyen normális értékekkel nem pedig az hogy bizonyos Champeket túlbuffol és a gyengébbeket meg hagyja hogy a homályba vesszenek. Én azt mondom ideje lenne Riot Scruffyt és a csapatát leváltani és egy normális Live Design csapatot összerakni, mert amig Mark Yetter a vezetőjük, addig biztos hogy nem lesz normális balansz a játékban.
    1 1 Válasz
    • PressAltF4 3 éve RaavenTheRed
      Feleslegesen koptattad a klaviatúrádat!
      0 1 Válasz
      • RaavenTheRed 3 éve PressAltF4
        Szerintem ez visszafelé is igaz.
        0 1 Válasz
        • PressAltF4 3 éve RaavenTheRed
          Nem hatsz meg senkit sem, hogy itt sírsz a riot döntései miatt! Ha nem tetszik ne játsz vele!!! (Legalább 1-el kevesebb a troll pityogó bronz...)
          0 0 Válasz
          • RaavenTheRed 3 éve PressAltF4
            Ez nem egészen sírás, de látom te is az a fajta vagy aki inkább beleköt a másikba mintsem hogy értelmesen kommenteljen :) bár meg kell hagyni ez a bronzos troll kifejezés egész cuki volt elérted hogy nevessek :)
            0 1 Válasz
      • Shaddark 3 éve PressAltF4
        " A kliens egy hulladék, vannak Champek amik vagy játszhatatlanok vagy dugig vannak bugokkal, és mégis mit csinál a Riot?" Ennek egyszerű a magyarázata. A Riot a kinézeti és dús fantáziájú megoldásaival lett ekkora cég. Ezért csak olyan szakembereket vesznek fel akik intuitívak, sok ötletük van és értenek a dizájmhoz. A programozás komolyabb szinten pont más típusú személyiséget kíván meg, inkább a precíz, tervező személyiséget. Így akik képesek lennének hibamentes klienst és tökéletes ballanszot készíteni soha az életben nem kerülhetnének be a céghez. Ahhoz ők túl "fantáziátlanok" nekik :)
        1 0 Válasz
        • RaavenTheRed 3 éve Shaddark
          NA erről van szó Shaddark! Ez egy értelmes komment és erre is van szükség :D De ezzel a "PressAltF4" nevű felhasználóval kb nem tudok mit kezdeni. De már megszoktam hogy a mi magyar Communitynk ugye dugig van ilyen emberkékkel. Ebből adódóan komolyan venni őket kb lehetetlenség.
          0 0 Válasz
  • DrSynclear 3 éve
    Bg
    0 2 Válasz
  • hi_im_lobotomy 3 éve
    Szóval szemet szúrt... akkor most soron kívül kap egy PsyOps meg egy True Damage (+prestige) skint a hős? Vagy akkor most mi lesz?
    0 0 Válasz
  • uttorlasz10 3 éve
    Kit érdekel ez amikor így is kevés a Lux skin. XD
    1 0 Válasz
  • Sythegore 3 éve
    Szemet szúrt mi?! Lassan öt éve ez tény... A Rizottó és a fene nagy játék egyensúlya...
    0 1 Válasz
  • fabbernat 3 éve
    Legutóbb tavaly márciusban láttam ranked meccsen, azóta egyszer sem
    0 0 Válasz
  • esox9 2 éve
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!