ChrisJ ismét csapat nélkül találta magát

ChrisJ ismét csapat nélkül találta magát

Bár eredményesek voltak együtt, nem tudta őt megtartani az FPX csapata.

Nem sokan gondolták volna, de chrisJ és az FPX remekül tudott együttműködni. Január 26-án vették őt kölcsönbe a mousesports csapatától, pár nappal később második helyen végeztek a DreamHack Open Január versenyén, a Snow Sweet Snow első felvonását pedig meg is nyerték. Utóbbi versenyen egyébként a friss IEM Katowice győztes Gambitet verték el a döntőben, 2-1-re.

A holland AWP-s és a kínai csapat közös pályafutása azonban eddig tartott. A csapat bejelentése szerint kudarcba fulladtak a tárgyalások chrisJ leszerződtetéséről, így meg is váltak a holland játékostól. Sokáig azonban nem keresgélhettek új embert, hiszen jövőhéten, március 8-án kezdődik az ESL Pro League 13. szezonja, ahol az FPX is szerverre lép majd. A csapatot végül a finn suNny segíti majd ki, vele kiegészülve játszik majd az FPX az EPL teljes ideje alatt. 

A FunPlus Phoenix felállása az EPL 13. szezonjának idejére:

  • Jesse "zehN" Linjala
  • Martin "STYKO" Styk
  • Pavle "maden" Bošković
  • Asger "farlig" Jensen
  • Miikka "suNny" Kemppi (beugró)
  • Jonatan "Devilwalk" Lundberg (edző)

Az ESL Pro League soron következő, 13. szezonja jövőhét hétfőn kezdődik majd és egészen április 11-ig tart majd. Készüljetek fel, mert több, mint egy hónapos profi, tier 1-es CS:GO maraton jön, olyan csapatok mérkőzéseivel, mint a G2, a Fnatic, az Astralis, a Na'Vi, a Liquid, a Gambit vagy éppen a FunPlus Phoenix. Már az csoportkör csapatait is felosztották és bizony nem lesz könnyű dolga egyik alakulatnak sem, mind a négy csoport rendkívül erősnek ígérkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!