"Voltak más ajánlataim is, de egyik sem volt olyan izgalmas, mint a mouz vagy a FaZe" - karrigan

Szerintetek lesz olyan sikeres a mostani FaZe, mint a 2018-as csapat?

Lassan egy hónapja már, hogy karrigan visszatért a FaZe-hez és átvette a csapat irányítását. Az IEM Katowice alatt még nem sok mindent tudtak tenni a legjobb csapatok ellen, de ne felejtsük el, hogy karrigan leigazolása és a verseny kezdete között mindössze 1 nap telt. Ennyi idő alatt senki sem tud csodát tenni egy CS:GO csapattal.

Sok lehetőség áll még a FaZe előtt, karrigan vezetésével nagy dolgokra lehetnek még képesek, de mindenhez idő kell. A csapat terveiről, a mousesports gondjairól és az átigazolása részleteiről a napokban mesélt karrigan, aki a HLTV podcastjának legutóbbi vendége volt.

"Voltak gondjaink a mouznál. A COVID óta pedig különösen sok gondunk volt woxic helyzetével, ami odáig vezetett, hogy a nyáron kénytelenek voltunk kispadra tenni őt. Nehéz időszak volt és még csak ezután jött Rejin elvesztése. Úgy éreztem egyedül maradtam a gondokkal, hogy mindent nekem kellene megoldani. Soha nem voltam még annyira kiégve, mint akkor."

"Januárban nehéz döntés előtt álltam, maradjak a mousesportsnál vagy menjek vissza a FaZe-hez? A mouz nem az a szervezet, amelyik vagyonokat költ egy tehetséges AWP-s leigazolására. Fiatal játékosokat igazolnak, akiket a világ legjobbjaivá tudnak nevelni. Ropz erre remek példa, az én szememben ő a világ egyik legjobbja. Voltak más ajánlataim is, de egyik sem volt olyan izgalmas, mint a mouz vagy a FaZe. Végül a tapasztalatot választottam a fiatalokkal szemben. Nem tudom, hogy a fiatalokkal elérhettem-e volna valaha is a céljaimat. A FaZe pedig egy olyan szervezet, amiben megbízok. Szerettem itt játszani korábban is, remek emberek dolgoznak a csapat körül."

"Hamarosan bootcampelünk majd, de a fő cél, hogy felkészüljünk a novemberi Majorre. Ami addig van, az mind-mind a fejlődés és a tanulás folyamata. A legjobb 4 között szeretnék lenni a Majorön, ez a fél éves terv, de ha egy év múlva is beszélgetünk majd, akkor már a világ legjobb csapataként szeretném látni magunkat."

A karrigannel készült teljes beszélgetést a lenti videóban hallhatjátok, a dán irányítót, SPUNJ, Professeur és Striker látta vendégül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!