Hirdetés

Gaming: Tulajdonost cserélt a Fall Guys fejlesztéséért felelős csapat

Nyélbe ütötték az üzletet, aminek következtében az Epic Games lett a Fall Guys fejlesztőcsapatának új tulajdonosa.

Hirdetés

2020 egyik legnagyobb sikersztorija a Fall Guys: Ultimate Knockout videójáték berobbanása a gaming világba. A battle royale műfajon csavart egyet a Mediatonic fejlesztőcsapata, ezzel megalkotva az egyik legszórakoztatóbb többjátékos élményt. A groteszk, de mégis bohókás figurák egymással és az elemekkel szűnni nem akaró lelkesedéssel küzdenek meg a mai napig, miközben a háttérben folyamatosan zajlik a munka. Az Epic Games bejelentette, hogy felvásárolták a Tonic Games Groupot, a Fall Guys fejlesztőinek anyacégét.

Tim Sweeney közleményt adott ki, amelyben az Epic Games jövőbeli céljait és a Tonic Games Groupot fűzte össze egyetlen mondatban. A kreatív tehetségeket felkarolják, majd megteremtik nekik a lehetőségeket, hogy kiteljesedhessenek. A Tonic Games Group CEO-ja üdvözölte az új tulajdonost, Dave Bailey reméli, hogy közös úton építhetik tovább azt, amit már az elmúlt években elkezdtek.

Az Epic kitért arra, hogy a tulajdonosváltásnak semmilyen ráhatása nem lesz a Fall Guys jövőjére, továbbra is a megszokott mederben haladhat tovább a játék frissen tartása, legyen szó új pályákról és egyedi kinézetekről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Te játszol még a Fall Guysszal?

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés