Autóversenyekkel és skydivinggal dobhatják fel a Call of Duty: Warzone-t

Autóversenyekkel és skydivinggal dobhatják fel a Call of Duty: Warzone-t

A szivárgások alapján úgy tűnik, hogy a klasszikus battle royale ütközetek mellett mással is elüthetik hamarosan a játékosok az időt a Call of Duty: Warzone-ban.

Kiszivárgott hangfájlok alapján jutottak arra a következtetésre a gamerek, hogy a Call of Duty: Warzone sandbox módot (homokozó mód) kaphat a  nem túl távoli jövőben. Ez azt jelenti, hogy a klasszikus battle royale formátumtól elszakadnak majd a fejlesztők, helyett telepakolják minijátékokkal, versenyekkel és kihívásokkal az ismerős pályákat.

Az egyik megszerzett hanganyagban elhangzik, hogy "a küldetés területe hatalmas, fedezd fel az aktivitásokat".  A lehetséges sandbox módban ezért olyan területeken küzdhetnek meg egymással barátságos keretek között a játékosok, ahol nem lehet fegyvereket használni.

De milyen új kihívások várnak a CoD: Warzone rajongóira?

A pletykák szerint az alábbi tartalmak érkezhetnek a népszerű battle royale videójátékba.

  • Egy kompetitív játék, amiben több csapatnak kell megszereznie az uralmat bizonyos terület felett, amiért pontok járnak
  • Időfutam versenyek
  • Akadálypályák
  • Autóversenyek
  • Helikopteres ügyességi feladatok
  • Céllövölde
  • Valamilyen ejtőernyős kihívás

Ha ezek a változtatások tényleg bekerülnek a játékba, akkor az Activision-Blizzard nagyjából ugyanazt próbálja meg, amit a Fortnite kreatív módja már korábban sikerre vitt. A felsorolt kihívások és aktivitások között több olyan szerepel, ami a tavalyi Modern Warfare Games of Summer esemény során már limitált ideig elérhető volt mindenki számára. A casual játékmódokra a fejlesztők szerint igény az van, ezért megpróbálnak valami újjal, de mégis szórakoztatóval előrukkolni. Attól azonban nem kell tartani, hogy a battle royale háttérbe szorulna, ugyanis a CoD: Warzone esszenciáját még mindig ez adja.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te örülnél a CoD: Warzone sandbox módnak?