"A NiP volt az, akikre mindig is felnéztem és jobb akartam lenni náluk" - olofmeister

Szerintetek talál még magának új csapatot olof?

Sok mozgolódás volt a FaZe körül az utóbbi fél évben. Niko elment, ahogy YNk is, olof visszatért de csak ideiglenesen, aztán leigazolták Twistzzt, nemrég pedig végre új irányítót is szereztek maguknak, aki nem is annyira új már a csapat életében. A napokban pont karrigan mesélt karrierjének legutóbbi időszakáról, most pedig olof is interjút adott.

Továbbra sem tudjuk, hogy hol folytatja majd olofmeister, ha egyáltalán folytatja karrierje. Kevesebb lenne a CS:GO a svéd legenda nélkül, aki már közel 10 éve a profi CS:GO egyik megkerülhetetlen alakja. Ki ne emlékezne például a játék első éveire, amikor a NiP és a Fnatic voltak a királyok, minden verseny az ő rivalizálásukról szólt.

"Az első igazán nagy rivalizálás, aminek részese volt, az a NiP vs Fnatic volt és számomra talán mindig is ez marad a legemlékezetesebb is. A NiP volt az, akiknek mindig is meg akartam mutatni, hogy mire vagyok képes, akikre mindig is felnéztem és jobb akartam lenni náluk. Nekem mindig is ez volt a cél."

"A fnaticál kezdetben nem volt túl jó fizetésünk. Akkoriban az még ritka volt, de tudtuk, hallottuk, hogy a NiP játékosai például már a CS-ből élnek. Akkor kezdett bennem is realizálódni, hogy egyszer eljuthattok arra a szintre."

Legnagyobb szerencsénkre el is jutott odáig, sőt, még annál is tovább. Kevés annyira ikonikus alakja van a Counter-Strike-nak, mint olof és ki tudja meddig élvezhetjük még az ő játékát. Az oloffal készült teljes beszélgetést, amiben főként karrierjének elejéről és legemlékezetesebb pillanatairól beszélnek, a lenti videóban láthatjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!