Gaming: OLED kijelzővel érkezhet idén a Nintendo Switch Pro

Gaming: OLED kijelzővel érkezhet idén a Nintendo Switch Pro

Örülhetnek a japán kézi konzol rajongói, a pletykák szerint jöhet a Pro változat.

Felröppentek a híresztelések arról, hogy a japán konzolgyártó 2021 végén a piacra dobhatja a legújabb változatot. A Nintendo Switch Proról egyelőre nem sokat tudni, de ígéretesnek tűnik mindenki számára, aki szeretne a kezében tartani egy olyan kütyüt, amin maximális játékélményt kaphat.

A pletykák szerint egy Samsung által gyártott, 7 hüvelykes OLED kijelzőn csodálhatjátok majd meg a játékokat 720p felbontás mellett. Ez nem tűnik soknak, de egy profi gaming konzol esetében, ami alig nagyobb, mint egy mobiltelefon, kifejezetten jónak számít. Az OLED kijelzők erőssége, hogy magasabb a fényerejük, a kontraszt, jobbak a színek, valamint magasabb képfrissítési arányokkal büszkélkedhet, mint a vetélytársai. A legtöbben a televíziókból ismerhetitek, de akár már idén felbukkanhat a Nintendók új generációjában.

További jó hír a Nintendo Switch Pro kapcsán, hogy képes lesz támogatni a 4K felbontást, ha erre alkalmas TV-hez csatlakoztatják. A megjelenési dátumról konkrét dolgokat nem árultak el, az év végi ünnepi időszakra tippelik az eladások megkezdését. Ha ez az időpont tényleg beigazolódik, akkor már nyáron el kell kezdődnie a gyártásnak, ami azt jelenti, hogy néhány hónap múlva még többet tudhattok meg a konzolról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked van valamilyen Nintendo konzolod?