LoL: Egy ébredező vulkán állhat a 2021-es MSI és VCT útjába

LoL: Egy ébredező vulkán állhat a 2021-es MSI és VCT útjába

Veszélyben lehetnek az izlandi LAN tornák, így a 2021-es MSI, valamint a VCT.

Az elmúlt napokban jelentette be a Riot Games, hogy az idei évre tervezett Mid Season Invitationalt, valamint a VALORANT Champions Tour 2021: Stage 2 Masterst elviszik Izlandra. Hiába azonban a bejelentések, a természet lehet, hogy beleszól a májusi LAN tornákba. A Reykjavíktól nagyjából 30 km-re található Mount Keilir közelében szeizmikus aktivitást mértek, ébredezik a vulkán.

Víðir Reynisson, az izlandi polgári védelemből figyelmeztetett, hogy nagyobb esélye van annak, hogy kitör a vulkán, mint nem. A meteorológiai iroda munkatársa kijelentette, hogy nem állítják biztosra a vulkán kitörését, de a tapasztalatok és mérések alapján erre van esély a közeljövőben. 2010-ben volt utoljára komolyabb vulkáni aktivitás a szigetországban, akkor a teljes európai légi közlekedést megbénította az Eyjafjallajökull kitörése. 

A Riot Games egyelőre nem reagált a hírekre. A Mid-Season Invitational május 6-án kezdődne, az első hivatalos VALORANT LAN esemény május 24-én, az MSI után startolna.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról és a VALORANTról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted megrendezik offline az MSI-t és a VCT-t?