Emlékeztek még  arra, amikor NiKo majdnem Indiába igazolt?

Emlékeztek még arra, amikor NiKo majdnem Indiába igazolt?

Mousesports helyett a Team Wolf?

2020 egyik, ha nem a legnagyobb átigazolása volt NiKo, akit a G2 csábított el a FaZe-től. A bosnyák sztár nem véletlenül a világ egyik legjobb játékosa, még akkor is, ha eddig igazán egyik csapata sem remekelt hosszútávon. 

A G2-ban most ráadásul új szerepet is kapott, hiszen kispadra került kennyS, az AWP-t pedig NiKo vette át tőle. Itt a nagy lehetőség, hogy most bebizonyítsa nem véletlenül kapta a G2 mezt, nem véletlenül játszott Major döntőt a FaZe-zel és nem véletlenül karolta őt fel a mouz még anno 2015-ben.

Pedig nagyon máshogy is alakulhatott volna az ő karrierje. A mouz ellőt iNation színeiben töltötte el a legtöbb időt, ott viszont jórészt csak a szerb közösségen belül szerzett magának hírnevet. Mindenféleképpen ki akart törni a fiatal bosnyák, a legjobbak között akart játszani, ehhez pedig akár még egy teljesen más régióba is átigazolt volna.
Vishal “haiVaan” Sharma és Tejas "Ace" Sawant, két mára már visszavonult indiai profi CS:GO játékos mesélte el a sztorit, miszerint anno 2014 környékén majdnem hozzájuk igazolt NiKo. A sztori központjában a 2014-es ESL One: Köln Majort is megjárt indiai Team Wolf és kassad, a szerb származású edző áll. Akkoriban szépen fejlődött a Team Wolf, ám valami mindig is hiányzott a csapatból, a brutális tűzerő. Kassad, a csapat akkori edzőjeként NiKo-t tartotta a megoldásnak, el is indultak a tárgyalások, NiKo gyakorlatilag kész volt Indiába igazolni ám végül a bosnyák fizetési igénye miatt az üzlet nem valósult meg.
Így utólag visszatekintve nagyon jó, hogy nem igazolt el NiKo, hiszen bár anno felívelő pályán volt az ázsiai CS:GO, ma már tudjuk, hogy nem húzták sokáig. Gondoljunk csak bele, mi lett volna a mouz vagy a FaZe csapataival, ha nem elérhető NiKo, mert már egy indiai csapat tagja? Könnyen lehet, hogy teljesen más erőviszonyok uralkodnának a mai profi CS:GO mezőnyben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!