Hangfelvételek szerint új és érdekes CoD: Warzone játékmódok közelegnek

Furcsa, de annál érdekesebb tartalomra derült fény.

A Call of Duty Warzone egy ideje óriási sikernek örvend, bár a játékosok csalódottsága sem lankad, hiszen a csalók elburjánzása elég sokat ront a játékélményen. Mindenesetre frissítésekből nem lesz hiány, és hátha erre is jobban odafigyelnek majd a fejlesztők. Most az adathalászok olyan hanganyagokra bukkantak, amik arra utalnak, hogy új játékmódokat pakolnak majd be „Plague” és „Sandbox” névvel ellátva. A narrációknak hála, gyakorlatilag még a zombik megérkezése is biztosra vehető.

A hangfelvételekben nem sok konkrétum van, de például a "hatalmas terület" megnevezés azért elhangzik. Itt majd elvileg mindenféle extra feladatot lehet teljesíteni. Elég nagy az esély rá, hogy itt előfordulnak majd amolyan biztonsági zónák, ahol a fegyver használata nem engedélyezett, és olyan dolgokat lehet csinálni, mint az akadálypályákon való végigrohanás, időpróba, lőtéren való lövöldözés, de még külön helikopterezni is lehet valamilyen formában. Tovább fényt derült egy olyan módról, ahol a csapatoknak pontokat kell elfoglalniuk, valamint járművek révén egymással is versenyezhetnek. De olyan szókapcsolatok is, mint a "forró a talaj" vagy az "ejtőernyőzés" is szerepel a nyomok között, bár ezeknél egyelőre nem tudni mire utalhatnak.

Ezen felül a zombikat is megemlíti a narrátor, így ha minden jól megy, akkor ezen esemény révén cserélik le Verdanskot. Ez lesz az utolsó sansz megmenteni a települést az élőhalottak seregétől, viszont ha ez nem sikerül, akkor élesítik az atomot. A PC Gameren felbukkant információkból még az szűrhető le, hogy időre kell majd teljesíteni a pályát.

"Nem veszíthetjük el Verdanskit, csak találjátok meg azokat az átkozott zombikat." - így szól az egyik sora a felvételnek.

Mivel az Activision már korábban is pedzegette, hogy a mostani térképet egy másikra cserélik, ez egy ideális ötlet lenne ennek a megvalósítására. A zombikról szóló információmorzsák február elején bukkantak fel először a Call of Duty Warzone-ban, miután megjelentek Verdanskban a 2. évad elindításával, és hamarosan újabb kalamajkát okozhatnak az adathalászok szerint. Reméljük már nem kell sokat várni rájuk.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!