Közel fél év után, visszatért oBo!

Közel fél év után, visszatért oBo!

Új csapatra talált a Complexity egykori játékosa.

Meglehetősen szorult helyzetben találta magát az Evil Geniuses csapata pár napja, hiszen hamarosan itt az ESL Pro League következő szezonja, nekik pedig nincs csak négy játékosuk. Ethan, a csapat egyik legjobbja, nem várt hirtelenséggel váltott játékok, ma már a 100 Thieves VALORANT csapatát erősíti.

Szerencsére az EG megtalálta a megoldást, méghozzá az NA CS:GO egyik, ha nem a legtehetségesebb fiatal játékosában. OBo hivatalosan is visszatért, immáron az Evil Geniuses színeiben játszik, az EPL 13. szezonjában pedig már szerverre is lép majd, olyan csapatok ellen, mint az Astralis, a Virtus.pro vagy a Liquid.

A 17 éves amerikai játékos korábban a Complexity feltörekvő sztárjaként tündökölt, aztán hirtelen magára hagyta a csapatot. A Complexity szinte teljes egészében Európába költözött, oBo pedig a tavalyi EPL 12 után hazament, nem akart az öreg kontinensen maradni. 

Most viszont újra visszatér, ráadásul ezúttal sem pár napról van szó. Az EG többnyire Szerbiából szokott játszani a legnagyobb CS:GO versenyeken, feltehetőleg így lesz ez most is, az EPL következő szezonja pedig jövőhét hétfőn kezdődik és egészen április 11-ig tart majd. Kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes oBo és a felfrissült EG. Az ESL Pro League 13. szezonját teljes egészében élőben követhetitek majd az esport1tv-n.

Az Evil Geniuses teljes felállása:

  • Vincent "Brehze" Cayonte
  • Tsvetelin "CeRq" Dimitrov
  • Tarik "tarik" Celik
  • Peter "stanislaw" Jarguz
  • Owen "oBo" Schlatter
  • Wilton "zews" Prado (edző)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!