Hirdetés

Közel fél év után, visszatért oBo!

Új csapatra talált a Complexity egykori játékosa.

Hirdetés

Meglehetősen szorult helyzetben találta magát az Evil Geniuses csapata pár napja, hiszen hamarosan itt az ESL Pro League következő szezonja, nekik pedig nincs csak négy játékosuk. Ethan, a csapat egyik legjobbja, nem várt hirtelenséggel váltott játékok, ma már a 100 Thieves VALORANT csapatát erősíti.

Szerencsére az EG megtalálta a megoldást, méghozzá az NA CS:GO egyik, ha nem a legtehetségesebb fiatal játékosában. OBo hivatalosan is visszatért, immáron az Evil Geniuses színeiben játszik, az EPL 13. szezonjában pedig már szerverre is lép majd, olyan csapatok ellen, mint az Astralis, a Virtus.pro vagy a Liquid.

A 17 éves amerikai játékos korábban a Complexity feltörekvő sztárjaként tündökölt, aztán hirtelen magára hagyta a csapatot. A Complexity szinte teljes egészében Európába költözött, oBo pedig a tavalyi EPL 12 után hazament, nem akart az öreg kontinensen maradni. 

Most viszont újra visszatér, ráadásul ezúttal sem pár napról van szó. Az EG többnyire Szerbiából szokott játszani a legnagyobb CS:GO versenyeken, feltehetőleg így lesz ez most is, az EPL következő szezonja pedig jövőhét hétfőn kezdődik és egészen április 11-ig tart majd. Kíváncsian várjuk, hogy mire lesz képes oBo és a felfrissült EG. Az ESL Pro League 13. szezonját teljes egészében élőben követhetitek majd az esport1tv-n.

Az Evil Geniuses teljes felállása:

  • Vincent "Brehze" Cayonte
  • Tsvetelin "CeRq" Dimitrov
  • Tarik "tarik" Celik
  • Peter "stanislaw" Jarguz
  • Owen "oBo" Schlatter
  • Wilton "zews" Prado (edző)

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés