Elment megvásárolni a legutóbbi CoD-ot, erre a  brit rendőrség letartóztatta

Elment megvásárolni a legutóbbi CoD-ot, erre a brit rendőrség letartóztatta

Közel fél éve bujkált, de a Call of Duty Black Ops Cold War lebuktatta.

Az átlagembernek maximum a Szökés c. remek sorozatból lehet elképzelése, hogy milyen is lehet megszökni egy börtönből. Van azonban olyan, aki ezt a való életben is megteszi. Ilyen például a brit Clint Butler, aki még tavaly kezdte meg 17 évnyi büntetésének letöltését fegyveres rablás miatt.

Nem sokáig maradt a rácsok mögött, tavaly novemberben megszökött, azóta is körözött személyként volt nyilvántartva, egészen mostanáig. Butler újra rács mögé került, ráadásul meglehetősen komikus módon bukott le az utcán. Két járőr lett figyelmes a furcsán viselkedő emberre, igazoltatták, majd miután feltűnően kamu adatokat adott meg magáról, inkább lefuttattak róla egy alapos keresést. Hamar kiderült, hogy ő a körözött szökevény, ráadásul ezúttal a rendőrökre is rátámadt.

Úgy tűnik van, aki bármit megtenne az "új" CoD-ért.

Szerencsér nem tudott elmenekülni, néhány közeli üzlet biztonsági őrével együtt a földre teperték a körözött bűnözőt, aki a rendőrök kérdésére azt is elárulta, hogy miért merészkedett ki az utcára.

"Az új Call of Dutyt akartam megvenni, nem bírom a vírushelyzet miatti semmittevést."

Azt nem tudni, hogy legalább a játékot sikerült-e megvásárolnia, bár a börtönben úgy sem tud majd vele játszani. Ismét visszakerült a rácsok mögé, korábban kiszabott büntetését pedig további 19 hónappal toldották meg szökés és hivatalos személy elleni erőszak miatt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!