LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.5-ös frissítésnek

LoL: Legnagyobb vesztesei a 11.5-ös frissítésnek

Jelentős zuhanásnak indult több hős is a win rate tabellán a jelenlegi patchek érkezése óta.

Komoly változásokat hozhat a 11.5-ös frissítés a League of Legends profi metájába, ugyanis újabb gyengítéseket kapott Udyr, de megvágták Seraphine és Azir erejét is. A Solo Queue-ban ezek a nerfek nem mindig okoznak akkora visszaeséseket, azonban van néhány hős, aki annyira nem örül annak, hogy a Riot Games játékegyensúlyért felelős csapata kezelésbe vette. Az alábbiakban azokat a hősöket találjátok meg, akiknek a győzelmi aránya a leginkább visszaesett a jelenlegi, azaz 11.5-ös patchben érkezett nerfek következtében.

Udyr (-2,86% győzelmi arány)

Hiába csökkentették a Phoenix Stance (R) sebzését, hiába esett vissza a győzelmi aránya Udyrnak, még mindig ő a legerősebb és a legtöbbett bannolt hős a statisztikák alapján. Ebből következik, hogy további gyengítésekre számíthat a karakter, mert még mindig uralja a Solo Queue metát.

Seraphine (-2,87% győzelmi arány)

Miden és boton egyaránt vethető még mindig Seraphine, azonban a visszaesés megkérdőjelezhetetlen. Az immobilis karakter ultija még mindig az egyik legjobb, amit csapatharcokban elsüthet egy játékos, ezért mindig lehet számítani arra, hogy fel-felbukkan egy újabb Seraphine pick.

Rammus (-3,40% győzelmi arány)

Alig játszanak vele, de akik még mindig kitartanak a páncélos tatu mellett, azoknak itt egy rossz hír. Az alapstatok nerfelése miatt a dzsungelben a középmezőnybe esett vissza a karakter, ezért csak tényleg extrém esetekben javasolt a hős használata.

Azir (-4,84% győzelmi arány)

A fő sebzésnek számító katonák (Arise! - W) sebzésének csökkentése kicsinálta Azirt, legalábbis a Solo Queue metában. A győzelmi aránya 43% alá (!) esett, a választási aránya nem éri el a 2%-ot. Ez nem garantálja, hogy a profik is hanyagolják a hőst, de alaposan meg kell gondolni a kiválasztását.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked melyik a kedvenc Udyr képességed?