Bolgár csapat sokkolta a legnagyobb neveket a DreamHack Masters Spring selejtezőjében

Bolgár csapat sokkolta a legnagyobb neveket a DreamHack Masters Spring selejtezőjében

Nyílt selejtezőből indultak és végül továbbjutottak a 250 ezer dolláros versenyre.

A Budapest Five is neki vágott a DreamHack Masters Spring selejtezőjének, ám a nyílt kvali top 8-as mezőnyén tovább nem jutottak. Nem úgy a VOYVODA ötöse, akik ugyanúgy a több száz csapat közül indultak, bejutottak a zárt kvaliba, onnan pedig a fő eseményre is.

Persze nem egy teljesen ismeretlen ötösről van szó, sőt! Tavaly télen a Budapest Five is játszott ellenük a Vulkan Fight Series keretein belül, akkor még MBAPPEEK név alatt játszottak a bolgárok és 2-0-ra verték a Budapest Five-ot. Illetve ne feledkezünk meg a 2018-as WESG-ről vagy éppen az ESL Pro League 9. szezonjáról, mindkét versenyen ott volt a bolgár Windigo csapata. A WESG versenyét meg is nyerték, fél millió dollárral lettek akkor gazdagabbak, a játékosok között pedig ott volt a VOYVODA két alappillére, bubble és v1c7oR is.

a 2018-es WESG győztes Windigo

Ráadásul nem kis csapatok ellen bizonyítottak most. A zárt kvaliban ugyan kikaptak a Heroictól, de utána 2-0-ra verték a K23 játékosait, valamint 2-1-es meccseket játszottak az OG és a Cloud9  ellen is. Sosem tartották őket számon a leggyengébbek között, de ezek az eredmények azért sokakat megleptek. Főleg az OG és a C9 szurkolók azok, akik csak keresték az állukat a végeredmények láttán.

Ezzel a VOYVODA már biztosan ott lesz a DreamHack Masters Spring versenyén április 29. és május 9. között, ahol olyan csapatok ellen bizonyíthatnak majd, mint a Spirit, a Heroic vagy a Complexity.

A VOYVODA teljes felállása:

  • Kamen "bubble" Kostadinov
  • Viktor "v1c7oR" Dyankov
  • Martin "mar" Kuyumdjiev
  • Hristiyan "REDSTAR" Pironkov
  • Simeon "dream3r" Ganev

Érdekel a versenyzés, kész van a csapat is, de nem tudtok elég jó versenyt magatoknak? Megnyílt a nevezés a 4 millió forint összdíjazású TippmixPro CS:GO Mastersre, Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságára. Szedd össze a csapatot és jelentkezz te is!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!