Niko lehet az OG megmentője?

Niko lehet az OG megmentője?

Ma délután a Complexity ellen lép majd szerverre az OG.

Óriási rajtot vett tegnap az ESL Pro League 13. szezonja, ahol bár papíron három sima meccs állt előttünk, meglepetést azért bőségesen tartogatott a nap. A FunPlus Phoenix és a Renegades sajnos így is kikapott, egy-egy pályán tudták csak megszorongatni ellenfeleiket, összességében 2-0-ás vereséget szenvedett mindkét ötös.

Az igazi izgalmakat az esti BIG vs OG meccs tartogatta, bár papíron ez is sima német győzelemnek tűnt a meccs előtt. A BIG mögött egyébként is jobb hónapok állnak, az OG pedig frissen cserélt játékost. NBK kispadra került, helyére pedig a Heroicból kitett niko került, igaz egyelőre még nem fix ötödikként.

Ha azonban a tegnapi teljesítményét vesszük alapul, akkor máris megvan az OG új játékosa. Ha nehezen is, de megnyerte a BIG az OG pályáját, Overpasst, utána viszontvissza tudtak vágni Aleksibék. Overpasst követően Nuke is 16-14-gyel ért véget, csak ott már az OG játékosai örülhettek. Az igazi sok pedig ez után következett. Az az OG, amelyik beugróval játszik, amelyik hónapok óta szenved és amelyeik pár napja kikapott a VOYVODA ötösétől a DreamHack Masters Spring selejtezőjében, 12-3-as félidő után 16-6-ra verte a BIG-et Infernon.

Ezzel 2-1-re nyert az OG, egy lépéssel közelebb kerültek a továbbjutáshoz. Tegnapi formájuk bár koránt sem volt hibátlan, könnyen lehet, hogy meglepik majd az A csoport többi csapatát is, például a Heroicot, akiknek niko így vissza tudna vágni a kispadra helyezése miatt.

Remek formában volt tegnap a dán, az egész meccs legjobb játékosa volt és Aleksib, az OG irányítója is elismerősen nyilatkozott róla. A finn elmondása szerint niko nem csak a frageket tette le az asztalra, de remek hangulatot és kimeríthetetlen energiát vitt a csapatba. Ugyanakkor, még továbbra sem biztos, hogy a dán az ESL Pro League 13. szezonja után is marad-e az OG játékosa.

Az EPL mai menetrendje és csoportjai:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!