Ronaldo TOTY lapjáért tiltás lehet a

Ronaldo TOTY lapjáért tiltás lehet a "jutalma" a vásárlónak

Különös üzenetre lettek figyelmesek azok, akik az összespórolt érméiket a portugál speciális kártyájára költötték el.

Cristiano Ronaldo neve alighanem egybeforrt a labdarúgással, a portugál ugyanis egészen elképesztő karriert tudhat maga mögött, ráadásul még mindig nagyszerű formában van, pedig általában egy 34 éves labdarúgó már túl van zenitjén. Ő viszont fáradhatatlanul edzi és képzi magát, és bár kezdenek megjelenni a trónkövetelők, még mindig az egyik legnagyobb sztár a világ legnépszerűbb sportjában. Rengeteg rajongója van, és a FUTBin szerint is a gold lapja a hatodik legnépszerűbb a játékban, pedig az sem olcsó, Xbox-on is több, mint fél millió coinba kerül, PS-en, valamint PC-n pedig még jobban a zsebébe kell nyúlnia valakinek, ha meg akarja szerezni. És akkor ott vannak a speciális verziója, melyek közül egyértelműen kiemelkedik a Team of the Year lapja. A 98-as OVR rating, valamint a kiemelkedő statjai miatt minden csapatnak a hasznára válhat, szóval nem véletlenül akarják sokan megszerezni a portugált.

Most egy ilyen történetről számolhatunk be, mely csak félig meddig mondható sikeresnek. Adódott ugyanis, hogy egy PC-s játékosnak sikerült a FIFA 21 megjelenése óta a kereskedések során összeszednie 10.8 millió coint - március 9-én még annyiba került - és megvásárolta kedvencét. Egyébként van a játékosnak - aki már a 94 óta tolja a sorozatot - egy 3 éves kislánya, így a FIFA-ra már nem tud annyi időt szánni, mint azelőtt, így hatványozottan nagy öröm volt az üzlet létrejötte.

Viszont 8 órával a vételt követően kapott egy emailt érdekes üzenettel. Az EA ugyanis letiltotta a fiókját, emberünk pedig éppen ezért nem is tudott bejelentkezni. Kutakodott egy kicsit a témában, és egyre másra talált olyan sorstársakat, akikkel ugyanez történt CR7 TOTY lapjának megvásárlását követően. Természetesen küldött üzenetet a supportnak is, de egyelőre még nincs hír arról, hogy bármilyen formában is választ kapott volna a kérdéseire. Azt sem tudni, hogy miért csak ennek a kártyának a beszerzése miatt tilt a rendszer, illetve az sem tiszta egyelőre melyik platformot érinti pontosan ez a különös jelenség.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!