Elképesztő indok miatt fizeti vissza a feliratkozások árát a Twitch

Lehetőség van a Twitch feliratkozás árának visszakérésére, de a legújabb megadható indok tényleg hihetetlennek hangzik.

Bizonyára már veletek is előfordult, hogy véletlen vásároltatok meg olyan terméket, amire egyébként nem volt szükségetek. Ezekben az esetekben elég gyakran élhettek a pénzvisszatérítés lehetőségével, azaz a refunddal. Nincs ez másképp a Twitch feliratkozások, azaz subscritpitionök esetében sem. Több választható opcióból bökhettek rá arra az indokra, amely miatt szeretnétek kérni, hogy a sub árát visszautalják a számlátokra. Az indokok között felbukkant egy újabb, ami egyszerűen hihetetlennek tűnik, pedig sajnos a valóságot fedi.

Hogyan kérheted vissza a Twitch feliratkozás árát?

A folyamat viszonylag egyszerű. A feliratkozástól számított 10 percen belül lehetőséged van arra, hogy megszakítsd a subolást, ami után sem a streamer nem kap támogatást, sem tőled nem vonnak le pénzt. A refundolás lehetőségeit szabadon kiválaszthatod egy listából, sőt akár saját magad is beírhatod az érveidet amellett, hogy inkább a pénzt szeretnéd, nem a subot.

Az elmúlt napokban bekerült egy új választható lehetőség, ami egészen hihetetlenül hangzik. Ennek értelmében csak azért iratkoztak fel a közvetítő csatornájára, és költöttek valódi pénzt subra, hogy a streamer köszönetet nyilvánítson ezért. A sub alert felbukkanása és a streamer hálájának kinyilvánítása ezek szerint sokakban olyan érzetet kelt, ami pozitív előjelű. Számukra itt a lehetőség, hogy végtelen subbal beszéltessék a közvetítőket, majd 10 percen belül már vissza is vonhatják a feliratkozást, amivel együtt a pénzt is visszakapják. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te refundoltál már valaha Twitch subot?