Elveszítheti egyik legjobb játékosát a Vitality

Elveszítheti egyik legjobb játékosát a Vitality

Furcsa, hogy pont őt tennék kispadra.

Hiába újított be néhány csapat új, hatodik játékosokat, úgy tűnik, hogy a hat emberes CS:GO csapatoknak hamarosan vége. A Valve nem támogatta az ötletet és bár nem is tiltották be teljes egészében, az RMR versenyeken és így a Majorökön is csak akkor lehet hat játékosa egy csapatnak, ha elfogadják a cserével járó RMR pontveszteséget.

Hogy mit fog így csinálni a Na'Vi vagy az Astralis, egyelőre rejtély, azt azonban már egyesek tudni vélik, hogy mihez kezd majd a Vitality. Ők voltak az elsők, akik leigazolták hatodik játékosukat, sőt, ez a felállás náluk működött a leginkább. Nivera számtalan meccsen tett már csodát a Vitality színeiben, most mégis remeg a talaj a lába alatt.

Francia források szerint a csapat Nivera nélkül, apEX, shox, ZywOo, RpK és misutaaa ötösével teljesíti majd az ESL Pro League 13. szezonját, sőt, benne van a pakliban, hogy Nivera utána sem térhet majd vissza. Ez viszont azonnal életre keltette az álmokat több G2 szurkolóban is. KennyS nemrég kispadra került, NiKo vette az AWP-t, de Nivera esetleges kispadra kerülésével megnyílna előttük a lehetőség, hogy egy olyan fiatal és remek játékost szerezzenek, aki AK-val, M4-gyel és AWP-vel is magabiztosan játszik.

A Vitality számára jövőhéten kezdődik az ESL Pro League. A csoportjukban a G2, a mouz, a FaZe, a NiP és az ENCE vág majd még neki a versenynek, kíváncsian várjuk, hogy milyen eredmények születnek majd ScreaM tesója nélkül.

Frissítés:

Pár órával a cikk publikálása után megjött a hivatalos bejelentés is, Nivera kikerült a Vitality kezdő ötöséből. Így már biztos, hogy az ESL Pro League alatt a belga játékos nélkül lép majd szerverre a francia csapat.

A Vitality aktív felállása:

  • Dan "apEX" Madesclaire
  • Cédric "RpK" Guipouy
  • Mathieu "ZywOo" Herbaut
  • Richard "shox" Papillon
  • Kévin "misutaaa" Rabier
  • Rémy "XTQZZZ" Quoniam (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!