Az ESL Pro League legkomolyabb csoportjával folytatódik a verseny

Az ESL Pro League legkomolyabb csoportjával folytatódik a verseny

KennyS nélküli G2, Nivera nélküli Vitality... és akkor még a csoport többi csapatáról nem is beszéltünk.

Nem nagyon lehet már szavakat találni a BIG mélypontjára. Tegnap véget ért az EPL 13 A csoportjának a küzdelme, a német alakulat pedig még az utolsó meccsén is kikapott. 2-0-ra nyert ellenük a Renegades, akik így ugyan nem jutottak tovább, de legalább megelőzték a BIG-et, akik a csoport utolsó helyén zártak végül.

A legfontosabbak azonban a Heroic és a Complexity, valamint az OG és a FunPlus Phoenix küzdelme volt. Előbbin a csoportelsőség volt a tét, ami amellett, hogy jól mutat, azt is jelenti, hogy az első helyezett csapat jóval előrébb kerül a rájátszás ágrajzán. Kitartóan küzdött a Complexity, de tegnap is azt láttuk tőlük, amit egész héten. Nem elég stabil az összhang és a teljesítmény ahhoz, hogy versenybe szálljanak a legjobbak ellen. Végül a Heroic 2-1-re nyerte a meccset, így a dán alakulat veretlenül nyerte meg az A csoportot.

Az OG és az FPX pedig a továbbjutásért küzdött. Számukra az utolsó pillanatban dőlt el minden. Azon a meccsen is szükség volt mindhárom pályára, remekül játszott mindkét csapat, főleg ahhoz képest, hogy az OG és az FPX felállása sem teljes jelenleg. A legfontosabb pillanatokban azonban STYKOék voltak erősebbek, 2-1-re nyerték a meccset, továbbjutottak a rájátszásba, míg az OG nem folytathatja az EPL 13. szezonját.

Ma pedig a B csoport vág neki a küzdelemnek, ami az egész verseny legnehezebb, legkomolyabb csoportjának tűnik. Szerverre lép majd az ENCE, a mouz, a G2, a NiP, a FaZe és a Vitality is. Szinte az összes csapatban benne van, hogy továbbjut, mégis, csak hárman örülhetnek majd a csoportmeccsek végén.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!