Utolsó meccseit játssza a BP5 az ESEA Advanced 36. alapszakaszában

Utolsó meccseit játssza a BP5 az ESEA Advanced 36. alapszakaszában

A playoff már megvan, de szép lenne 11-es win streakkel zárni az alapszakaszt.

A rájátszás már megvan, ez már biztos! Parádés játékkel, 13 mérkőzés után biztosította magának a Budapest Five a playoff szereplést, tehát idén is lehetőségük lesz arra, hogy a komoly pénzdíjazás begyűjtése mellett bejussanak az ESEA következő lépcsőfokának számító Premier ligába.

Előtte azonban, még le kell játszaniuk az alapszakasz maradék meccsét, szám szerint hármat. Ezekre mind a napokban kerül majd sor, az elsőre rögtön ma délután. A dán Lyngby Vikings lesz a a Budapest Five mai ellenfele, délután 3 órakor kezdődik majd a találkozójuk.

Bár korábban vertük már őket és jelenleg sokkal jobb formában vannak torzsiék, mint a dánok, lebecsülni nem szabad őket. A birdfromsky, raalz, NaToSaphiX, FASHR és rilax alkotta ötös meg tud villanni, különösen ha Bo1-ről beszélünk és kedvez nekik a vétó. Márpedig ma délután Overpass lesz a meccs helyszíne, ami koránt sem úgy él a fejünkben, mint a BP5 egyik main pályája. Szerencsénkre ez a dánok oldalán is igaz, így minden jel szerint egy kiegyenlített és izgalmas összecsapást látunk majd.

Ezt olvastad már?

A mérkőzést természetesen élőben követhetitek majd, közösen szurkolhatunk majd koryéknak az esport1tv-n, délután 14:30-tól.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!